Obawiam się że możesz się nie doczekać![]()
Obawiam się że możesz się nie doczekać![]()
Keep your friends rich and your enemies rich and wait to find out which is which.
To jest Indio? Mi zawsze Indio się kojarzy z tym panem http://dollarstrilogy.wikia.com/wiki/El_Indio. Na awku masz chyba Jesse Jamesa![]()
"Nie jest umarłym ten, który spoczywa wiekami, nawet śmierć może umrzeć wraz z dziwnymi eonami"
Co wy Panowie tak zmieniacie te awatary? Ja tam postanowiłem być stały w ich przypadku, bo czekam na noworoczny konkurs ^^ Chociaż waham się trochę, czy nie wrócić do króla hipków:
3696144696_06776d438d_m.jpg
Ale przez ten powrót mógłbym stracić szanse w konkursie![]()
"Aby pisać historię, trzeba być więcej niż człowiekiem, ponieważ autor trzymający pióro wielkiego sędziego powinien być wolny od wszelkich uprzedzeń, interesów lub próżności." - Napoleon Bonaparte
Zgadnijcie kto wrócił z urlopuKoala buhaha
Konkurs wygram albo was zbanuje
![]()
"Nie jest umarłym ten, który spoczywa wiekami, nawet śmierć może umrzeć wraz z dziwnymi eonami"
Ciri była ładniejsza, ale przynajmniej nie ma ryzyka że jak znowu narąbany wejdę na gg to Ci zacznę miłość wyznawać.![]()
Niech żyje Gwardia!
Ano, i nie będziesz znów się obnażaćZabawne było to okazywanie miłości Ciri
![]()
No, zobaczyłeś to, co powinna widzieć tylko ta klacz arabofiordzka.![]()
Niech żyje Gwardia!
No zobaczyłem, zwłaszcza w momencie gdy powiedziałeś do mnie "Moja Ty powabna kobyłko"![]()
Zapewne był nawalony... i...![]()