Dzięki. Co prawda w wątku był adres do encyklopedii, ale jeszcze raz dzięki za link
Dzięki. Co prawda w wątku był adres do encyklopedii, ale jeszcze raz dzięki za link
Jeśli chodzi Ci o rostery frakcji z nowego DLC to jeszcze są niezaktualizowane tylko dla wszystkich pustynnych/wschodnich poza Sasanidami takie same (kopiuj/wklej). Pozostałe są OK. Na nowe trzeba poczekać.
Też o to, ale głównie o link do encyklopedii attili
Witam, po nowy patchu mam problem, który wcześniej nie występował, przed rozpoczęciem nowej tury za każdym razem mam laga, ekran pokrywa się mgłą i odcina dopiero po 3-4 sekundach. Spotkał się ktoś z czymś podobnym ?
Słaba ta Attyla, wyszło nowe dlc i flc a tylko dwóch moich znajomych wczoraj ja odpaliło. Ja chwilę się zastanawiałem bo ta darmowa to coś na co czekałem a i tak nie chciało mi się jej włączyć.
Śmierć to Twoje przeznaczenie.
A poza tym sądzę, że Rzym należy zniszczyć.
KABANOS to taka kiełbaska i zespół muzyczny, oba polecam.
Jeśli nie musisz czegoś zrobić, to nie rób. Ale jeśli już musisz, to zrób to szybko.
Dobra, problem rozwiązany, okazało się, że to wina nie aktualnych sterowników do karty graficznej![]()
Jeśli komuś znudzili się liderzy to dziś wydałem moda. Zawiera także liderów z nowego DLC.
FLM 2 do Attyli: http://forum.totalwar.org.pl/showthr...726#post365726
Panowie mógłby mi ktoś ogarnąć jedną rzecz?
Niech ktoś odpali nową Kampanię Główną i zsumuje ilość wszystkich punktów wpływów we własnym rodzie. Następnie sprawdzi czy wynik zgadza się z tym co jest podane w rozwijanym oknie z pomocą po najechaniu kursorem na pasek Wpływów. Poproszę o wyniki z początkowej tury np. dla Danów i WRE.
Z góry dzięki.
Ostatnio edytowane przez moochaPL ; 03-11-2015 o 00:23
Inaczej:
zgadza Wam się suma wpływów wszystkich członków Waszego rodu z liczbą wpływów podaną w oknie szczegółów w nawiasie po najechaniu kursorem na pasek Władzy?