Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
"Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo
Taki szczególik, ale jednak boli (przynajmniej mnie), a zrobienie klimatycznej ikonki nie sądzę, aby zajęło tyle czasu.
Przepis na idealną kawę:
Grafik: Co to za lura!? Kawa powinna być czarna, mocna, ostra i aromatyczna. Zrób mi drugą.
Tytus: Rozkaz! Kawa powinna być czarna… Carbo medicinalis, czyli węgiel drzewny powinien ją doczernić. …mocna… Czy może być coś mocniejszego od spirytusu 95%? …ostra i aromatyczna… Reszty dokona papryka, pieprz, jodyna i… dezodorant „Brutal”.
Grafik: O, teraz to jest kawa! To mnie postawi na nogi!
Tytus: Szkoda, że nie dodałem jeszcze dynamitu.
Księga XVI
I to jest powód by przestać się martwić? Okay... gra jest wybrakowana, ale spokojnie, w cenie 10 dolarów (co przekłada się na ponad 30 zł) za jednostkę możecie dokupić wszystko to czego nie ma... Super![]()
Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
"Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo
I tu mam takie samo zdanie jak wy. Zupełnie nie mam nic przeciwko dodatkowym rasom w dlc. Dlatego też nie mam nic do Chaosu w dlc. Sprawa ma się za to zupełnie inaczej z jednostkami. Jednostki do innych Total Warów rzeczywiście tyle kosztują? 20-30 zł za oddział? To jest prawdziwe wykrwawianie portfela. Zostawili sobie smaczki, najciekawsze jednostki i będą je sprzedawać osobno. Już widzę jak sprzedają osobno Bloodthirstera, Great Unclean One, Keeper of Secrets i Lord of Change każdego za 20 zł osobno. Wtedy to im pokażę środkowy palec do czasu zbiorczego wydania w normalnej cenie. Oczywiście o ile się nie złamię.![]()
Jednostki w Romku kosztują 2,49Euro za paczkę. A były takie tylko dwie: kobitki i zwierzaki. Użyteczność raczej mała, ma to swoje + (nie musisz kupić by wygrywać na multi) i - (w sumie po co za to płacić?).
Uważam że nie będą przesadzać z ceną i dadzą rozsądną ilość jednostek na paczkę. Tym bardziej że tu mogą poszaleć.
Śmierć to Twoje przeznaczenie.
A poza tym sądzę, że Rzym należy zniszczyć.
KABANOS to taka kiełbaska i zespół muzyczny, oba polecam.
Jeśli nie musisz czegoś zrobić, to nie rób. Ale jeśli już musisz, to zrób to szybko.
Bez przesady,cena to zwykle 3-4 euro(12-16 zł) za 7-9 jednostek. To wciąż zdzierstwo ale nie popadajmy w skrajność![]()
Taa, DLC "Empire Knightly Orders" + może coś z Uniforms&Heraldry of the Empire za 4 euro. Jak dla mnie to zdzierstwo z najwyższej półki, co innego DLC z frakcjami (do tego nic nie mam).
https://www.youtube.com/watch?v=sgxhODRCghw
No dobra po tym wywiadzie, jak wypełnią wszystkie zapowiedzi to mają moje złotówki na najbliższe 3 odsłony![]()