Oficjalnie Awarowie na stronie:
wiki.totalwar.com/w/Avars
Oficjalnie Awarowie na stronie:
wiki.totalwar.com/w/Avars
寧我負人,毋人負我。
曹操
No ich jazda dosłownie zmiotła Chorwatów (prezentacja na Twitch) z powierzchni ziemi i cholernie podoba mi się ta frakcja.
Jutro ostatnia niewiadomo przestanie nią być![]()
In quexquichcauh maniz camanahuatl ayc pollihuiz yn iteno yn itauhca in Mexico-Tenochtitlan
Jeśli avek to tylko z Indianką!
https://www.youtube.com/channel/UCo3...6M-C3c_Wc_57BQ
Był czas kiedy osobnika owego zwano @zajac.
Hmm,przede wszystkim dawno nie widziałem tak fatalnego dowodzenia jazdą jak na tej prezentacji. Istna katastrofa,ale fakt,konni łucznicy pokazali moc
![]()
Jutro muszą być Słowianie albo Sycylia bo inaczej.... zrobię smutną minkę.
Jak na razie najlepsza frakcja z tego DLC i pierwszy kandydat do gry. Szkoda tylko, że jednak nie będziemy mogli niszczyć osad.
Jeśli faktycznie nie dali im warkoczy, to niezłą fuszerkę odwalili. To tak jakby rzymskiemu legioniście nie dać gladiusa.
@up
Jutro Westfalia![]()
寧我負人,毋人負我。
曹操
Jeśli spojrzymy na mapę i lokalizacje dotychczasowych frakcji otrzymamy "białą plamę" na terenach dzisiejszych Niemiec ze wskazaniem na wschodnie regiony nowej mapy.Zatem Słowianie za niecałe 24h.
In quexquichcauh maniz camanahuatl ayc pollihuiz yn iteno yn itauhca in Mexico-Tenochtitlan
Jeśli avek to tylko z Indianką!
https://www.youtube.com/channel/UCo3...6M-C3c_Wc_57BQ
Był czas kiedy osobnika owego zwano @zajac.
Jednak to Westfalia jest w pierwszej ósemce kolejki frakcji w kampanii. Też bym wolał Słowian, albo Sycylię, ale już jest postanowione. Poza tym Sasi byli istotni w historii Karola, więc kolejny argument za nimi.
寧我負人,毋人負我。
曹操
Jak miło! Awarowie będą pierwszą frakcją którą wypróbuję! Będę musiał wyciągnąć moją szablę "awarkę" i ją wyczyścić. Będzie leżeć na biurku jak będę niszczył imperium Karola![]()
Czy ktoś również zauważył że w Attyli jeźdźcy nawet w VIII w. nie posiadają strzemion?!