Zapowiada się naprawdę fajny dodatek. Może tylko szkoda, że więcej frakcji nie będzie grywalnych.
Nie obraził bym się jak by zrobili potem dlc do tego dlc.
Zapowiada się naprawdę fajny dodatek. Może tylko szkoda, że więcej frakcji nie będzie grywalnych.
Nie obraził bym się jak by zrobili potem dlc do tego dlc.
Jeżeli ktoś już napisał to sorki że nie zauważyłem: w Age of Charlemagne także straszy hasło: winter is coming ?
![]()
"Będziemy walczyć na plażach, na polach, na ulicach. Będziemy walczyć na wzgórzach. Nigdy się nie poddamy!!!" Winston Churchill
"Godna śmierć wystarczy za nagrodę."
"Spartanie nie pytają ilu, tylko gdzie?" Agis II
Nikt o tym nie wspominał w zapowiedziach.
W sumie wtedy Grenlandia (no, trochę później) zyskała swe miano, więc faktycznie raczej nam to nie grozi.
![]()
"Będziemy walczyć na plażach, na polach, na ulicach. Będziemy walczyć na wzgórzach. Nigdy się nie poddamy!!!" Winston Churchill
"Godna śmierć wystarczy za nagrodę."
"Spartanie nie pytają ilu, tylko gdzie?" Agis II
Ktoś też jeszcze ma tak, czy tylko mi przyfarciło?
Wersja Steam zakupiona na MUVE,
Aby uprzedzić ewentualne pytania
i7-4790k
Asrock Z97X-Killer
8GB Kingston Hyper-X 2400Mhz
Gigabyte GTX 970 Gaming G1
A-Data 128GB SSD M.2
2x WD Black 2TB Raid_0 (miejsce instalacji)
Przełączenie języka z w bibliotece STEAM z PL na ENG nic nie dało nadal puste opisy, powrót do PL też nic nie zmienił
Zapytam się: mody jakieś zainstalowane?
Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
"Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo
Goła Atilla bez modów, chyba będę musiał wywalić wszytko i na nowo zainstalować, już się cieszę na samą myśl :/
Taka jazda tylko na Karolu, reszta też z MUVE i działa ok.
Na początek odinstaluj mody wpływające na rozgrywkę a pozostaw te które są odpowiedzialne za nowe(dodatkowe) jednostki lub ich reskiny a także skupiające się tylko i wyłącznie na opcjach graficznych.Następnie zacznij pojedynczo instalować z powrotem usunięte mody i za każdym razem odpalaj grę żeby sprawdzić czy nastapiła jakaś zmiana.Może to trochę potrwać ale lepsze to aniżeli nic.Mi ta metoda kiedyś pomogła.
Jednak nim zaczniesz wyłącz i włącz kompa a następnie uruchom Attila.
Editskoro posiadasz gołą grę sprawdz dostępne aktualizacje karty graficznej i wybierz ustawienia gry bezpośrednio u jej (karty) producenta(NVIDIA).
In quexquichcauh maniz camanahuatl ayc pollihuiz yn iteno yn itauhca in Mexico-Tenochtitlan
Jeśli avek to tylko z Indianką!
https://www.youtube.com/channel/UCo3...6M-C3c_Wc_57BQ
Był czas kiedy osobnika owego zwano @zajac.
Nie mam zainstalowanych modów na Attili, Na Shogunie mam Dartha, na Romie Radiousa, ale na Attyli nic.
Edit:
Na podstawce i Ostatnim rzymianinie wszytko jest ok, tylko na Epoce Karola są jaja,
Stery najnowsze WQHL, 359.06 z 1/12/2015 nowszych nie ma, to nie problem ze sterownikiem ,ewidentnie coś skopane w plikach gry, dlatego też pytam posiadaczy dodatek czy też tak mają.
Na steamie sprawdź spójność plików lokalnych ( kiedyś tam z "Ostatnim Rzymianinem" miałem )