Wbrew pozorom XP to taka kupa z ładnym zapachem. W porównaniu do Visty jaką miałem, był o niebo lepszy ale do takiego 8.1 to nawet do pięt nie dorasta.![]()
Wbrew pozorom XP to taka kupa z ładnym zapachem. W porównaniu do Visty jaką miałem, był o niebo lepszy ale do takiego 8.1 to nawet do pięt nie dorasta.![]()
Nie przekreślałbym starego i poczciwego XP gdyż jesteśmy na niego "skazani" przez jeszcze kilka ładnych lat.Praktycznie każdy z nas ma z nim codziennie do czynienia(urzędy,dworce czy nawet bankomaty,etc).Windows 8.1 to był wielki krok naprzód ale zobaczymy co się będzie z nim działo po 29-tym tego miesiąca kiedy wielu z nas przeskoczy na W10.
In quexquichcauh maniz camanahuatl ayc pollihuiz yn iteno yn itauhca in Mexico-Tenochtitlan
Jeśli avek to tylko z Indianką!
https://www.youtube.com/channel/UCo3...6M-C3c_Wc_57BQ
Był czas kiedy osobnika owego zwano @zajac.
U mnie skromna tapeta
![]()
Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
"Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo
Tak na marginesie to ja zajac mieszkam na wsi więc jestem do przodu bo nie korzystam z XP. Tak na serio to Windows 7 jest lepszy ot Vistów, ósemek i XP razem wziętych
Żeby post nie był bez sensu to jutro moja tapeta bo piszę z innego ,,sprzętu''
Mój poprzedni nick to Adrian15o
U mnie na jakiś czas jedna z ulubionych postaci:
![]()
Nie Talleyrand,napatrz się pan,nasłuchaj i nawąchaj aż do mdłości.Żeby pertraktować o pokoju,trzeba znać jego cenę.- Napoleon ( film z 2002 roku)
- Czy to wystarczy?
- Nie. Ale widok jest wspaniały.- (Napoleon 2002) Napoleon obserwujący początek wielkiej szarzy pod Eylau.
Jakoś nigdy mangi nie trawiłem. Jutro wrzucę bo jestem w trakcie robienia porządków z modami i na dniach się pojawi z trzydzieści ikonek do M2TW w różnych wersjach.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Stary nick: Drakensang
Niech będzie. To i ja dam coś od siebie.
Spoiler:
"Madness you say! Do you fear me? Are you afraid of what I might do, of what I might say? What a fascinating reaction''
I u mnie zmiana na Kurta Seyita![]()
Niech żyje Gwardia!
Stary i poczciwy XP wciąż w użyciu oraz nieodzowny program do wspierania piractwa netowego.
In quexquichcauh maniz camanahuatl ayc pollihuiz yn iteno yn itauhca in Mexico-Tenochtitlan
Jeśli avek to tylko z Indianką!
https://www.youtube.com/channel/UCo3...6M-C3c_Wc_57BQ
Był czas kiedy osobnika owego zwano @zajac.