CA oficjalnie potwierdzili wiadomość o FLC oprócz DLC, zatem już prawie pewne, że będzie ostatnia frakcja.
CA oficjalnie potwierdzili wiadomość o FLC oprócz DLC, zatem już prawie pewne, że będzie ostatnia frakcja.
No ale zawsze te kilka % zostaje - możliwe, że pazerność SEGI zwycięży i dostaniemy coś jeszcze na przełomie marca/kwietnia. Swoją drogą czy pamięta ktoś, kiedy dokładnie wyszły Czarnomorskie kolonie do Rome II i na ile czasu przed Attylą? Wydaje mi się, że to był jakiś miesiąc przed premierą... więc jeśli tak było to jest jeszcze szansa.
Niestety nawet w pazerność Segi nie ma już co wierzyć. Gdzie ci krwiożerczy księgo? No gdzie? Moja Numidia w grywalnych w rome2 się nie pojawiła.
Śmierć to Twoje przeznaczenie.
A poza tym sądzę, że Rzym należy zniszczyć.
KABANOS to taka kiełbaska i zespół muzyczny, oba polecam.
Jeśli nie musisz czegoś zrobić, to nie rób. Ale jeśli już musisz, to zrób to szybko.
Ponoc FLC to Garamantowie
Skąd takie info?
Pojawili się na Twitchu w grze Venediansami miedzy Aksum a Himyarem w turze
tutaj twitch:
http://www.twitch.tv/totalwarofficial/v/46654171
Przykładowa tura 1:09:00
Rzeczywiście to prawda. Znalazłem jeszcze coś na potwierdzenie z kampanii. Nie rozumiem doboru frakcji. Jest tyle ważniejszych pominiętych frakcji. Aż 5 pustynnych, a tylko 3 celtyckie, 3 słowiańskie, 1 sarmacka (Alanowie). Dziwny dobór. Liczyłem na Roksolanów lub Armenię. Pewnie Sarmaci nadal zostaną kopiami Hunów, a frakcje pustynne mają unikatowy wygląd - każda.
![]()
W sumie jakąś opcją są jeszcze Ghassanidzi - oni znaczyli więcej od grywalnych już Lachmidów i Tanuchidów.
Skoro Garamantowie znajdują sie w kampanii to niestety nie ma już żadnych alternatyw.