-
RadekGames - mko25 Prawie 3 doby czekania
-
Użytkownicy którzy uznali post lama1 za przydatny:
-
Cześnik
Nie wiedziałem gdzie więc napiszę tutaj. Ostatnio moja aktywność znacząco spadła, a było to spowodowane kilkoma czynnikami. Oprócz szkoły i youtuba (które same w sobie są problematyczne) doszły mi ostatnio jeszcze dwa, czyli pół-praca i prawo jazdy. Dzień w dzień miałem jazdy przed egzaminem, gdy wracałem to musiałem kilka godzin nadrabiać szkołę, a potem siadałem do nagrywania. W międzyczasie ogarniałem stronę i subs A-O, bo kilku ludzi odeszło i wszystko mi się nagle spotęgowało. Nie będę wspominał nawet o życiu prywatnym. Myślę, że każdy wie coś o tym ile czasu trzeba też tam poświęcić. W tym tygodniu postaram się ogarnąć, odeszło mi prawko, więc jest już znacznie prościej. Do środy powinienem już być znacznie bardziej aktywny.
-
-
Podkomorzy
Jest zwyczaj, że w temacie z zastępcami takie się pisze, ale nie szkodzi. Dobrze, że informujesz.
-
-
Szambelan
Jasna sprawa ale o takich rzeczach lepiej pisać przed niż po fakcie,tak by nikt nie miał pretensji
-
-
Pan Nienawiści
Avasil - przed owszem, ale jako usprawiedliwianie zaszłych grzechów... tutaj pasuje jak ulał. :d
-
-
Szambelan
RockMiguel - od prawie tygodnia go nie ma, wcześniej notorycznie opóźniał. Mam nadzieje, że jego zniknięcie nie jest całkowite (odpukać).
Nie chciałem zgłaszać sojusznika ale za dużo już się nazbierało.
-
-
Pan Nienawiści
Kochać się jak bracia, ale rozliczać jak Żydy. Prawidłowo.
-
-
Podczaszy
PanzerKampfWagen - MKO35. Znowu.
-
-
Pan Nienawiści
-
-
Pan Nienawiści
-
Uprawnienia umieszczania postów