Ja też. Medieval 3 byłby rozwinięciem Attyli. XVI-XVII wiek to coś całkiem nowego. Łatwo im będzie zrobić, bo animacje jednostek typu muszkieterzy, pikinierzy, rajtarzy będą już w Warhammerze.
Przestańcie gadać bzdury!10 lat minęło, w tym czasie nie powstała żadna dobra gra w średniowieczu. To co seria TW zyskała w S2, R2, Empire, Napoleonach i Attyli daje przegenialne możliwości by wreszcie stworzyć wspaniały, średniowieczny świat. Czas na powrót do sprawdzonych czasów, a nie kolejne eksperymenty. Ile można czekać się pytam? Niech dadzą Medka3, potem niech sobie kombinują przez kolejne 10 lat do medka 4
![]()
Szczerze z tej Garamantii cieszę się bardziej niż z całego dlc słowiańskiego... Ale na samą myśl że miałbym grać w Attyle... nawet nie chciało mi się jej sprawdzać.
Szkoda tylko że nie jest ona w rome2.
Pozostaje mieć tylko nadzieje że Młotek nie będzie aż tak zły jak myślę i że jakoś przetrwam do następnego historycznego tw.
Śmierć to Twoje przeznaczenie.
A poza tym sądzę, że Rzym należy zniszczyć.
KABANOS to taka kiełbaska i zespół muzyczny, oba polecam.
Jeśli nie musisz czegoś zrobić, to nie rób. Ale jeśli już musisz, to zrób to szybko.
Dostali 2 do 7 innych, które wcześniej ich różniły od podstawowego rostera pustynnego. Także nie jest tak źle. Lepiej niż u Słowian, których jednostki zrobione są trochę bez pomysłu, kompletnie nie wykorzystano lokalizacji tych frakcji, co powinno mieć wpływ na dobór jednostek w frakcjach Słowian. No i brak zwykłej kawalerii nawet takiej podstawowej. Gdyby nie łucznicy z trującymi strzałami Słowianie byliby bardzo słabi. Szkoda nie wykorzystanego potencjału.
Dobrze prawi-piwa Mu dać.
Ja wczoraj zagrałem Garamą- i super kampania się zapowiada.Opanowałem zachodnią Afrykę,handluje, mam pon-a i dostęp wojskowy z Zachodnim Rzymem.
Poczekałem aż oba cesarstwa rzucą się sobie do gardeł i zaatakowałem wschodnie imperium.Mam Libię i Aegyptus,ale łatwo nie było-3 pełne legiony skąś przytachali i dalej nadciągają.
DLC słowiańskie to kupie jak będzie minus 80% coby jakoś "Wielką Smutę" z bleMłotkiem przetrwać............
PROCESOR CORE I5 4570 3.2GHz LGA1150
MSI Z97 GUARD-PRO Z97 LGA1150
GEIL DDR3 8 GB 1600MHZ DUAL ENHANCE CORSA CL9
GIGABYTE ATI Radeon HD6850 1024MB DDR5/256bit (820/4200) (wer. OC - Over Clock)
KINGSTON SV300S37A/60GB SSD
HDD CAVIAR 1TB WD1002FAEX SATA III 64MB CACHE
ZASILACZ AEROCOOL PGS VS-500
WINDOWS 7 ULTIMATE 64-bit
Cóż nie zniknął napis ,, Next faction coming soon" więc jest jeszcze szansa ,że przy finalnym patchu do Attyli wydadzą jeszcze Flc np. Armenię lub Anglów ( Przy Sarmatach mieliby za dużo roboty znając praktyki , które stosują).![]()
Zanim Armenia ukaże się (ewentualnie) oficjalnie jako dostępna frakcja dojdę jej armiami do Giblartaru z o wiele lepiej wyglądającymi jednostkami stworzonymi przez moderów aniżeli od ekipy CA.
In quexquichcauh maniz camanahuatl ayc pollihuiz yn iteno yn itauhca in Mexico-Tenochtitlan
Jeśli avek to tylko z Indianką!
https://www.youtube.com/channel/UCo3...6M-C3c_Wc_57BQ
Był czas kiedy osobnika owego zwano @zajac.
Powiem Wam, Panowie, że ostatni patch na mega plus. Nie wiem jak Wasze kampanie, ale w mojej, rozpoczętej po jego wydaniu, jeszcze się tyle nie działo. Galia - ledwo powstała, już zdążyła skolonizować sąsiedni region i wydać wojnę Jutom zza miedzy. Ci z kolei, nawet nie zauważyłem kiedy, podbili cała Brytanię Superior i jeden region na kontynencie, właśnie graniczący z Galią. Burgundowie podporządkowali sobie Warnów i po chwili wypowiedzieli wojnę Lugiom. Warnowie natomiast wyszli z założenia, że jak nie w prawo to w lewo i uderzyli na Sasów... Tłuką się wreszcie barbarzyńcy między sobą!
Dynamika moi mili, aż ciężko się połapać.![]()
Przyjdą Hunowie i wszystkich pozamiatają....
![]()
In quexquichcauh maniz camanahuatl ayc pollihuiz yn iteno yn itauhca in Mexico-Tenochtitlan
Jeśli avek to tylko z Indianką!
https://www.youtube.com/channel/UCo3...6M-C3c_Wc_57BQ
Był czas kiedy osobnika owego zwano @zajac.