A ja mam takie pytanie: czy wersje pudełkowe Attili na płycie posiadają instalator gry, czy trzeba pobierać na steamie?
A ja mam takie pytanie: czy wersje pudełkowe Attili na płycie posiadają instalator gry, czy trzeba pobierać na steamie?
Tak wersja płytowa ma instalator, choć patche, i zależnie od wersji na płycie (podstawka czy też wypuszczona rozszerzona) pewne DLC Steam i tak pobierze, ale będzie to zdecydowanie mniej niż pobranie całej gry.
Nie, to oznacza że są w cenie tej pudełkowej wersji Attili wraz z dodatkami.
Innymi słowy jest to dokładnie tym samym, czym Spartańska Edycja dla Rome II. Teraz tylko czekać na połączoną wersję ze wszystkimi DLC z Kolekcji Klasyki.![]()
Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
"Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo
jak aktywowac attile wersje pudelkową ze sklepu na steamie ?
Wejdź na Steam>Gry>Aktywuj produkt i wpisz kod z pudełka
ok dzięki![]()
Normalnie oferta klasy Premium z ta wersją Aoc +VikingsCA zròwnało się poziomem Ubisoftu,co tam ze produkt jest nie ukończony, ze optymalizacja leży i kwiczy, płać i nie marudź.Damy Ci grę która zadławi się na kręconej i7 i 980ti , to nic ze kod jest dziurawy i że nie korzystaw pełni z mocy rdzenia cpu ani GPU, obiecujemy że w nastepnym patchu będzie lepiej, nie w tym to w trzydziestym.AI nie atakuje w kampanii, e tam na otarcie łez damy Ci dlc z wymiotujacymi wojami , yea supercool i osom. A , szykujemy nową odsłonę, z tym samym dziurawym kodem, bez implementacji DX12 za to duuuuuza iloscia dlc.Pzdr
Optymalizacja nie jest tragiczna. Aczkolwiek gorsza niż w Romku.