Ciekawe czy CA, a właściwie SEGA wyciągnie wnioski z shitstormu, który zaczął się przy niepołatanym Rome 2 a swoją kulminacje miał chyba przy Chaos DLC. Byłoby niezłą niespodzianką jakby po premierze "uzupełniali" rasy za free brakującymi jednostkami znanymi z innych gier Warhammera zamiast je sprzedawać.
Jeśli chodzi o pogardzanego przeze mnie StarCrafta 2 i dodatki do niego - podejrzewam, że po wydaniu podstawki (lub pierwszej części drugiej części StarCrafta wtf?) tylko część zespołu zajmowała się robieniem pierwszego dodatku, a pozostała część zespołu już coś dłubie nowego o czym dowiemy się za kilka lat znając ich tempo wydawnicze. Tak samo jest z CA. Część załogi robiła Karola Wielkiego, ale główne siły od dawna robią Warhammera.
Arroyo - kto by pomyślał... wszedłem sobie na twój profil steamowy i listę życzeń... i dowiedziałem się stamtąd, że powstaje taka gra jak SpellForce 3.Jestem Ci winny podziękowania. W jedynkę zagrywałem się jak szalony. W dwójkę tylko trochę pograłem. Dzięki.
![]()