Dzisiaj gramy o 3 miejsce, a wogole mam tyle pracy ze bede siedzial chyba do 3...
Dzisiaj gramy o 3 miejsce, a wogole mam tyle pracy ze bede siedzial chyba do 3...
Gratulacje dla zwycięzców jak i dla drużyny przegranej ale zajmującej drugie miejsce.
DRUŻYNOWYMI MISTRZAMI POLSKI ZOSTALI GRAND, MIST ORAZ DON VEGA. GRATULACJE!
WICEMISTRZOSTWSKI TYTUŁ TRAFIA DO POP517 ORAZ WILLIAM/KASZANKA.
Więcej szczegółów, relacje, podsumowanie już wkrótce.
Gratulacje, wiedziałem że tak będzie (patrz avatar). Dzięki za turniej organizatorom
Przepraszam za błedy, piszę z telefonu
Spoiler:
Dzięki za świetną zabawę w turnieju , chciałbym podziękować organizatorom, youtuberom oraz wszystkim powiązanym za poświęcony czas i pracę dzięki której mieliśmy okazję rozegrać turniej. Szczególne podziękowania dla kolegów z klanu i innym osobą z którymi trenowałem. Najważniejsze to chyba podziękowanie dla Dona i Grand bo to w sumie dzięki nim miałem okazje zagrać .
Jedyne czego mogłem się doczepić i zostawia niesmak to fakt że nie miałem okazji zagrać z niektórymi graczami to chyba najważniejsze w całym turnieju okazja zagrać z przeciwnikiem którym sprawi, że gra nabiera "kolorów" na nowo. Osoby z którymi miałem okazję się zmierzyć nie zawiodły i przysporzyły sporo problemów w rozgrywkach , jeszcze raz dzięki za super gry !