Po co aż tyle łuków? Jeszcze rozumiem żeby to była nacja z jakimiś dobrymi łucznikami,na przykład elfy,ale orkowie? To ich najsłabsza strona,ale cóż,co kto lubi
Po co aż tyle łuków? Jeszcze rozumiem żeby to była nacja z jakimiś dobrymi łucznikami,na przykład elfy,ale orkowie? To ich najsłabsza strona,ale cóż,co kto lubi
Keep your friends rich and your enemies rich and wait to find out which is which.
Jakieś wsparcie łuków się przyda. Arachnaroki będą dla mnie tym, czym słonie dla Kartaginy, a Leśne Gobliny będą specjalnym prowokatorem.
Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
"Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo
Jakieś wsparcie tak,ale 6 jednostek? To prawie pół armii,to już lepiej wziąć gobliny na wilkach,też mają łuki a chociaż mobilne,zamiast tych leśnych jak już tak bardzo chcesz mieć "prowokatora"
Keep your friends rich and your enemies rich and wait to find out which is which.
W każdym Total War używam w miarę możliwości konnych strzelców, gdyż:
1. Bardzo lubię te jednostki
2. Tutaj już odnośnie TW: Warhammer - jeszcze pewne nie jest na 100%, czy wezmę Leśne Gobliny, czy zwykłe na wilkach. Nad tym jeszcze myślę![]()
Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
"Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo
Moja armia:
Arachnarok x 3
Czarne Orki x 3
Debeściaki dzikich orków x 3
Debeściaki dzikich orków na dzikach x 4
Wciąż pozostaje Ci 6 nie wykorzystanych miejsc![]()
Wiem, te miejsca obsadzę bohaterami/lordami i LL. Nie wiem jeszcze jakimi.
Ale chyba można mieć tylko jednego bohatera na armię,czy jakieś inne info podawano odnośnie tego?
W każdym razie gobliny, na pewno nie będą mile widziane w mojej armii. Chyba tylko jako, lotnicy..
Wiadomo tylko że można przyłączyć bohatera do armii. Nie podano ilu do jednej.