Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Screeny z KO

Widok wątkowy

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Ranga Stara Gwardia, która wyparowała podczas zmian Awatar Wielki Mistrz Malborka
    Tournaments Joined
    6
    Tournaments Won
    1
    Podziękował
    10
    Otrzymał 98 podziękowań w 83 postach

Ja walczę zawzięcie z Remixem o panowanie nad morzem a Panzer mi kibicuje swoją flotą od kilku tur.

Prowadził największe bitwy na zachodnim wybrzeżu. Podczas samych bitew nocnych miał +3 do dowodzenia, jeśli atakował to osiągał 10 gwiazdek.

Bój o Montgomery był bardzo krwawy jednak dla Alexandra to nic trudnego.

Lancaster widziało jeszcze więcej. Screeny z drugiej bitwy mam na innym kompie to wrzucę jutro. Tymczasem czekam na screen drzewa genealogicznego Anglii bo sporo tam dowódców padło. Część z nich pewnie była generałami więc nie zostanie to pokazane. Szkoda, że w Anglii jest tak ciasno, jest bardzo mało miejsca na manewrowanie.
    Szukasz mocnej i wyluzowanej ekipy do gry w Total Wary? Zapraszam do SUNTZU! Napisz do mnie na steam.
    Odwiedź nasz kanał na YouTubie jeśli chcesz obejrzeć emocjonujące bitwy z Total Warów na najwyższym poziomie lub luźne zabawne materiały z udziałem naszych klanowiczów.
    Działacz i główny koordynator polskiej sceny multiplayer w Arenie Polskiej Społeczności Klanowej. Organizator Piątków z Areną co tydzień od 20:00.

2. Użytkownicy którzy uznali post Wielki Mistrz Malborka za przydatny:

Uprawnienia umieszczania postów