Może złamią ten program
Może złamią ten program
No nie wiem, do teraz nie złamano do końca silnika Warscape, by móc wszystko modować. Dla mnie to szczęście w nieszczęściu (tzn. szczęście, że nieoficjalne produkty nie ujrzą światła dziennego bez FLC (mam nadzieję, że FLC), a nieszczęście, że oficjalne będą w DLC, co spowoduje zalew Unit Packów i zapewne campaign packów. A szkoda, bo chciałbym ujrzeć kampanię o Wielkiej Wojnie z Chaosem, gdzie wszędzie w świecie Warhammera się bito - na Ulthuanie, w Kislevie, w Bretonnii itd.).
Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
"Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo
Z tymi packami, to bym nie przesadzał, jeśli w każdym mają dawać nową frakcję? Czy jest możliwość by dali frakcje z Albionu, Norski?
Przecież to oprogramowanie ANI TROCHĘ nie przeszkadza w modowaniu, są gry z tym zabezpieczeniem, które mają mody, a dodatkowo CA sprostowało, że nie przeszkodzi to w modowaniu... Jak już to nie będzie można modować pliku exe, ale tego i tak nie można było robić.
Ostatnio edytowane przez K A M 2150 ; 18-05-2016 o 13:43
http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=97723
No to mamy oficjalną odpowiedźKolega nade mną się nie mylił.
Animacja czolgu parowego ktory atakuje orki robiona jest chyba na przykladzie kury ktora poluje na robaki.Wyglada troche smiesznie jak dla mnie.Atak para jest ok,ale to dziobanie jest komiczne.
Kiedy życie Cię nie pieści,podnieś głowę w górę i zaciśnij pięści
Ta animacja "dziobania" (fajne określenie) jest tragicznie śmieszna.
A tak na poważnie to w tym filmiki nie za bardzo powiedzieli jak to zniszczyć.
Ta parówka nie podoba mi się jeszcze bardziej niż na początku.
Śmierć to Twoje przeznaczenie.
A poza tym sądzę, że Rzym należy zniszczyć.
KABANOS to taka kiełbaska i zespół muzyczny, oba polecam.
Jeśli nie musisz czegoś zrobić, to nie rób. Ale jeśli już musisz, to zrób to szybko.
A mnie wręcz przeciwnie - w miarę fajna jednostka. Jestem pewien, że tak jak w filmie z bitwy o Przełęcz Czarnego Ognia będzie można ich zniszczyć magią, inną jednostką artyleryjską, bądź potworami takimi jak trolle, giganci, varghulfy czy trebuszami Bretonnii.
Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
"Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo