A mnie ciekawi czy będzie można zdobywać osiągnięcia steam po zainstalowaniu tych modów.
A mnie ciekawi czy będzie można zdobywać osiągnięcia steam po zainstalowaniu tych modów.
A co one dają?
Google nie boli, a w temacie jest wszystko tylko trzeba poszukać, powtarzanie tej samej rzeczy tysiąc razy jest męczące.
Ale, że jestem miły to powiem. Pierwszy znosi regionalną okupację, a drugi umiejscawia lordów w innych odpowiednich miejscach np. jak weźmiesz Ungrima to grasz Karak Kadrin.
Osiągnięcia nic, po prostu są.
"Madness you say! Do you fear me? Are you afraid of what I might do, of what I might say? What a fascinating reaction''
Dokładnie, Rhae.
Royal, ciągle zadajesz takie pytania, które były albo tysiące razy wałkowane, albo po prostu można wygooglować w necie... naucz się w końcu samodzielności...
Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
"Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo
A myślałem że tylko mnie to irytuje....
Si vis pacem, para bellum
Dobra, a co z belkami doświadczenia. Była o tym mowa, lub były w jakimś screenie czy filmiku?
Proszę patrzeć na przyszłość wszystkie filmy, a nie ciągle o byle drobnostki się pytać. Następne takie pytanie będzie pokarane ostrzeżeniem, bądź upomnieniem.
Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
"Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo
Belki doświadczenia były jak dotąd w każdym TW więc i tu pewnie będą.
Jako że zaraz dostanę bana, chciałbym korzystając z okazji pożegnać się ze wszystkimi ogarniętymi użytkownikami tego forum, mam nadzieję że Warhammer TW sprawi wam wiele radości i nie zawiedzie pokładanych w nim nadziei. Pozdrawiam Jsatrzab.
Si vis pacem, para bellum
Takie sobie te osiągnięcia. W zasadzie poza budowlanymi to standard, trochę mało okupacji, a i nie ma za poszczególnych LL, co wydaje się zgodne z ich wizją wspólnej rasy.
Śmierć to Twoje przeznaczenie.
A poza tym sądzę, że Rzym należy zniszczyć.
KABANOS to taka kiełbaska i zespół muzyczny, oba polecam.
Jeśli nie musisz czegoś zrobić, to nie rób. Ale jeśli już musisz, to zrób to szybko.
No nie do końca takie sobie. Skoro wystąpią budynki z pierwszych kilku achievek to pewne jest, że dostaniemy 5 zakonów rycerskich, a nie tylko Demigryfy i Reiklandu.