Czy w przypadku zamówienia preordera będzie możliwość ściągnięcia plików gry na steamie przed premierą, aby w dniu premiery móc grać bez ściągania kilkudziesięciu gigabajtów?
Nie wiadomo czy będzie taka opcja. W tej chwili jeszcze jej nie ma.
Ma być opcja preloadu dla preorderów ale więcej szczegółów nie podawali.
Si vis pacem, para bellum
witam
czy bedzie jakas znizka dla uzytkownikow forum tak jak z innymi grami sie dogadywaliscie?
czy wiadomo juz cos moze?
1. Temat - http://forum.totalwar.org.pl/showthread.php?13020-Zniżka-dla-forumowiczów-w-sklepie-Muve-pl
2. Kiedyś proszono Cię już o pisanie poprawną polszczyzną. Jeszcze jeden raz i będzie ostrzeżenie.
Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
"Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo
Pierwsza bitwa multiplayer od naszego portalu, starcie moje z Arroyem, od razu zastrzegam, że tamtego dnia trochę źle się czułem i z moim skillem było kiepsko
To ja winienem się ze skilla tłumaczyćW końcu to ja spaprałem końcówkę. A mogłem częściej walić w Ciebie jazdą
![]()
Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
"Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo
Mam wrażenie że wygrałeś tą bitwę kompozycją armii Temer. Choć Arroyo bardzo pomagał zapominając o magii i jeździe oraz pozwalając siać takie zniszczenie żyrokopterom,zastanawiam się też czy konni łucznicy i tyle piechoty ma rację bytu w Bretonni ale to tylko moje obserwacje po tym filmiku.
PS: Samobójcza szarża pegazów i yeomanów też woła o pomstę do nieba ze strategicznego punktu widzenia![]()
Keep your friends rich and your enemies rich and wait to find out which is which.
Błędem było obsadzenie jako generała Arroyo, On na tak ważne stanowisko nie ma kompetencji...
Śmierć to Twoje przeznaczenie.
A poza tym sądzę, że Rzym należy zniszczyć.
KABANOS to taka kiełbaska i zespół muzyczny, oba polecam.
Jeśli nie musisz czegoś zrobić, to nie rób. Ale jeśli już musisz, to zrób to szybko.
Eeee... lord Arroyo ładnie narąbał, na pewno lepiej niż Ungrim... sorry, Temer!W kolejnej bitwie dopiero dużo naciął Drawi!