Strona 201 z 267 PierwszyPierwszy ... 101151191199200201202203211251 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 001 do 2 010 z 2664

Wątek: Dyskusja ogólna o Total War: Warhammer

Łowczy
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    9
    Otrzymał 29 podziękowań w 23 postach
    Czy w przypadku zamówienia preordera będzie możliwość ściągnięcia plików gry na steamie przed premierą, aby w dniu premiery móc grać bez ściągania kilkudziesięciu gigabajtów?
    "********* ***** ********** ******, *************" - Zbigniew Stonoga (cenzura na prośbę moderacji )

Asuryan
    Gość
    Nie wiadomo czy będzie taka opcja. W tej chwili jeszcze jej nie ma.

Podstoli Awatar Jsatrzab
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    39
    Otrzymał 89 podziękowań w 59 postach
    Ma być opcja preloadu dla preorderów ale więcej szczegółów nie podawali.
    Si vis pacem, para bellum

Łowczy
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    0
    Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
    witam
    czy bedzie jakas znizka dla uzytkownikow forum tak jak z innymi grami sie dogadywaliscie?
    czy wiadomo juz cos moze?

Dowódca 101. Powietrznodesantowej Awatar Arroyo
    Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 490
    Otrzymał 1 041 podziękowań w 702 postach
    1. Temat - http://forum.totalwar.org.pl/showthread.php?13020-Zniżka-dla-forumowiczów-w-sklepie-Muve-pl
    2. Kiedyś proszono Cię już o pisanie poprawną polszczyzną. Jeszcze jeden raz i będzie ostrzeżenie.

Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
    II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
    "Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo

Sara Temer
    Gość
    Pierwsza bitwa multiplayer od naszego portalu, starcie moje z Arroyem, od razu zastrzegam, że tamtego dnia trochę źle się czułem i z moim skillem było kiepsko

Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 490
    To ja winienem się ze skilla tłumaczyć W końcu to ja spaprałem końcówkę. A mogłem częściej walić w Ciebie jazdą

Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
    II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
    "Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo

Szambelan Awatar Il Duce
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    163
    Otrzymał 384 podziękowań w 264 postach
    Mam wrażenie że wygrałeś tą bitwę kompozycją armii Temer . Choć Arroyo bardzo pomagał zapominając o magii i jeździe oraz pozwalając siać takie zniszczenie żyrokopterom,zastanawiam się też czy konni łucznicy i tyle piechoty ma rację bytu w Bretonni ale to tylko moje obserwacje po tym filmiku.

PS: Samobójcza szarża pegazów i yeomanów też woła o pomstę do nieba ze strategicznego punktu widzenia
    Keep your friends rich and your enemies rich and wait to find out which is which.

Zagubiony Teoretyk / Stara Gwardia Awatar Ituriel32
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    148
    Otrzymał 393 podziękowań w 292 postach
    Błędem było obsadzenie jako generała Arroyo, On na tak ważne stanowisko nie ma kompetencji...

Śmierć to Twoje przeznaczenie.
    A poza tym sądzę, że Rzym należy zniszczyć.

KABANOS to taka kiełbaska i zespół muzyczny, oba polecam.

Jeśli nie musisz czegoś zrobić, to nie rób. Ale jeśli już musisz, to zrób to szybko.

Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 490
    Eeee... lord Arroyo ładnie narąbał, na pewno lepiej niż Ungrim... sorry, Temer! W kolejnej bitwie dopiero dużo naciął Drawi!

Strona 201 z 267 PierwszyPierwszy ... 101151191199200201202203211251 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów