Strona 208 z 267 PierwszyPierwszy ... 108158198206207208209210218258 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 071 do 2 080 z 2664

Wątek: Dyskusja ogólna o Total War: Warhammer

Szambelan Awatar K A M 2150
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    12
    Otrzymał 52 podziękowań w 45 postach
    A z kodem z naszego forum jeszcze na muve dostaje się rabat Ale nawet z rabatem jest to najdroższa gra jaką kiedykolwiek kupiłem.

Cześnik
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    46
    Otrzymał 25 podziękowań w 19 postach
    Witam, zbłądziłem trochę bo to nie moja bajka, ale gra wygląda na tyle ciekawie, że od dobrych dwóch miesięcy zamierzam się ją kupić. Tym bardziej, że radosny news o Chaosie prawdopodobnie popchnie mnie do sklepu w pierwszym tygodniu po premierze. Tu jednak powstała wątpliwość. Otóż moja interpretacja co do frakcji Chaosu jest taka, że kupując grę w pierwszym tygodniu po premierze, dostanę tę frakcję za darmo i będę się już mógł nią delektować po wieki. Jednak czytając komentarze na różnych stronach (YT, recenzje itp) w niektórych z nich zawarte są słowa np takie, że "frakcja Chaosu dostępna będzie za darmo TYLKO przez pierwszy tydzień a potem i tak trzeba będzie kupić dlc". Z tego wychodzi, że ma ona być jakby do wypróbowania, a potem będę musiał ją tak czy siak nabyć. Ale na filmikach CA brzmiało to jak moja interpretacja. Teraz to już sam nie wiem jak to jest. Poratujcie proszę rzeczowymi informacjami, by rozwiać me wątpliwości

Zagubiony Teoretyk / Stara Gwardia Awatar Ituriel32
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    148
    Otrzymał 393 podziękowań w 292 postach
    Powinno być tak jak interpretujesz, podobnie było kiedyś z nomadami w Rome2, że byli przez jakiś czas dostępni za darmo i kto wtedy przypisał ich (dlc znaczy się) ten miał ich już na stałe.

Śmierć to Twoje przeznaczenie.
    A poza tym sądzę, że Rzym należy zniszczyć.

KABANOS to taka kiełbaska i zespół muzyczny, oba polecam.

Jeśli nie musisz czegoś zrobić, to nie rób. Ale jeśli już musisz, to zrób to szybko.

4. Użytkownicy którzy uznali post Ituriel32 za przydatny:

Asuryan
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez DonVega Zobacz posta
    Tylko kto kupuje wersje elektroniczne bezpośrednio na steam za ojro
    Na przykład ja, stać mnie. Choć przeważnie to są zakupy okazji - 75%

Łowczy
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    9
    Otrzymał 29 podziękowań w 23 postach
    Cytat Zamieszczone przez Kaktus Zobacz posta
    Gry pudełkowe mają tą przewagę nad wersją elektroniczną ze steam, że przeważnie wychodzi dużo taniej...
    Na steamie dodajesz sobie gry do listy życzeń i czekasz na promocje - rabaty rzędu 50, 75 czy nawet 90% są na porządku dziennym.
    "********* ***** ********** ******, *************" - Zbigniew Stonoga (cenzura na prośbę moderacji )

Podstoli Awatar Jsatrzab
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    39
    Otrzymał 89 podziękowań w 59 postach
    Cytat Zamieszczone przez majkel Zobacz posta
    Witam, zbłądziłem trochę bo to nie moja bajka, ale gra wygląda na tyle ciekawie, że od dobrych dwóch miesięcy zamierzam się ją kupić. Tym bardziej, że radosny news o Chaosie prawdopodobnie popchnie mnie do sklepu w pierwszym tygodniu po premierze. Tu jednak powstała wątpliwość. Otóż moja interpretacja co do frakcji Chaosu jest taka, że kupując grę w pierwszym tygodniu po premierze, dostanę tę frakcję za darmo i będę się już mógł nią delektować po wieki. Jednak czytając komentarze na różnych stronach (YT, recenzje itp) w niektórych z nich zawarte są słowa np takie, że "frakcja Chaosu dostępna będzie za darmo TYLKO przez pierwszy tydzień a potem i tak trzeba będzie kupić dlc". Z tego wychodzi, że ma ona być jakby do wypróbowania, a potem będę musiał ją tak czy siak nabyć. Ale na filmikach CA brzmiało to jak moja interpretacja. Teraz to już sam nie wiem jak to jest. Poratujcie proszę rzeczowymi informacjami, by rozwiać me wątpliwości
    Kupując grę w pierwszym tygodniu dostajesz DLC z Chaosem za darmo, na zawsze. Problem tu jest jedynie że nigdzie nie napisali w jaki sposób je dostajesz. Czy kod dostaniesz w pudełku, czy po prostu wszystkie klucze wpisane w Steam do 31 maja automatycznie dostają Chaos. Jeśli ta druga opcja to nie ma się czym martwić, jeśli pierwsza to może być rożnie zależnie od sklepów.

Co do sensu kupowania gier w pudełkach to tutaj nie chodzi kompletnie o opłacalność i wygodę. Sam moment rozpakowania gry na którą czekałeś kilka lat jest bezcenny (i niekiedy daje więcej radości niż gra). Ja zazwyczaj gry na które czekam kupuje w pudełkach, jeśli gra interesuje mnie średnio to czekam i kupuję wersje cyfrową na jakiejś promocji. Oczywiście w ciągu ostatnich lat wydania pudełkowe strasznie zubożały, a pre-ordery zaczęły dochodzić w dzień premiery a nie dzień przed premierą, przez co sam poważnie zastanawiam się czy nie przerzucić się kompletnie na wersje cyfrowe.
    Si vis pacem, para bellum

8. Użytkownicy którzy uznali post Jsatrzab za przydatny:

Podczaszy Awatar Kobrax
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    43
    Otrzymał 57 podziękowań w 38 postach
    Ja zamawiałem grę ze strony CA Dostałem maila, że firma, która będzie to rozsyłać "wymusiła" utworzenie strony z możliwością oglądania postępów wysyłki przez FedEx. Paczka ma być w poniedziałek przed 24.00

Łowczy Awatar mardar282
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1
    Otrzymał 7 podziękowań w 5 postach
    Witam

Właśnie na Steam rozpocząłem się wstępne pobieranie Warhammera.... 9.4 GB, miła wiadomość jak dla mnie.Mądrze zrobili że tak wcześnie można spokojnie pobrać grę,ponieważ 24 maja będą serwery niesamowicie przeciążone.
    Ostatnio edytowane przez mardar282 ; 22-05-2016 o 10:21

Łowczy
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    6
    Otrzymał 12 podziękowań w 11 postach
    A wiecie może co te Quest Battles dają To są zwykłe bitwy, coś jak historyczne czy są jakieś nagrody później do singla za to

Szambelan Awatar K A M 2150
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    12
    Otrzymał 52 podziękowań w 45 postach
    Odblokowujesz za ich pomocą rzeczy powiązane z Twoją postacią w trakcie kampanii, czyli np wierzchowce.

13. Użytkownicy którzy uznali post K A M 2150 za przydatny:

Strona 208 z 267 PierwszyPierwszy ... 108158198206207208209210218258 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów