Strona 209 z 267 PierwszyPierwszy ... 109159199207208209210211219259 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 081 do 2 090 z 2664

Wątek: Dyskusja ogólna o Total War: Warhammer

Podstoli Awatar Jsatrzab
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    39
    Otrzymał 89 podziękowań w 59 postach
    Cytat Zamieszczone przez Poczwaros Zobacz posta
    A wiecie może co te Quest Battles dają To są zwykłe bitwy, coś jak historyczne czy są jakieś nagrody później do singla za to
    Można powiedzieć, że jest to odpowiednik bitew historycznych tyle że w kampanii. Za wykonanie questa dostajesz dużo doświadczenia, złoto, specjalne itemy/mounty dla twojego LL zgodne z lorem oraz bardzo często, dodatkową nagrodą jest jakiś bohater czyli agent z poprzednich gier.
    Si vis pacem, para bellum

2. Użytkownicy którzy uznali post Jsatrzab za przydatny:

Łowczy
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    6
    Otrzymał 12 podziękowań w 11 postach
    Dzieki Kam 2150 i Jsatrzab za odpowiedzi ciekawe czy poziom trudnosci bedzie wplywal na ilosc nagrod. To by bylo logiczne dosyc..

Chłop
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    0
    Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
    Mi się już pobiera,jaram się strasznie,jeszcze na żadnego total wara tak nie czekałem jak na warhammera Ktoś wie o której będzie można uruchomić grę? Minutę po północy ?

Cześnik Awatar Bartolomeo
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    62
    Otrzymał 58 podziękowań w 39 postach
    Cholera zazdroszczę wam tego entuzjazmu.Premiera nowego totala pierwszego ktorego nie kupię. Ehh wogòle mnie ten świat mlotka nie nęci.Zbyt hardcorowe fantasy jak dla mnie , choć w świat Got jeszcze mógłbym sie wczuć. W każdym razie miłej gry wszystkim i jak najmniej bugów

Łowczy
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    6
    Otrzymał 12 podziękowań w 11 postach
    Cytat Zamieszczone przez Bartolomeo Zobacz posta
    Cholera zazdroszczę wam tego entuzjazmu.Premiera nowego totala pierwszego ktorego nie kupię. Ehh wogòle mnie ten świat mlotka nie nęci.Zbyt hardcorowe fantasy jak dla mnie , choć w świat Got jeszcze mógłbym sie wczuć. W każdym razie miłej gry wszystkim i jak najmniej bugów
    Mnie tez jakos mega nie jara, ale poprostu gralem we wszystkie Total War i gram dalej i uwazam ze trzeba dac szanse i tej produkcji bo jest sygnowany Total War poza tym pogralbym wlasnie w cos nowego. Przerwe od Attyli i COH2 sobie zrobic i przeczekac do Civilization 6 i nowego Battlefield i mam nadzieje ze pracuja nad jakims historycznym Total War i niedlugo go zapowiedza bo obiecali ze fantastyka nie bedzie wykluczac prac przy historii

Podczaszy Awatar Memnon[pl]
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    46
    Otrzymał 85 podziękowań w 52 postach
    No coz -ja nie tyle czekam na nowego TW z entuzjazmem co z niepewnoscia.Mam nadzieje ze gra bedzie przynajmniej ok.Ostatni i zarazem jedyny Warhammer w ktorego gralem to byl Darak Omen -daaawno ,bardzo dawno temu.Kupuje tego Warhammera tylko dlatego ze jestem starym fanem serii TW i mam do niej wielki sentyment.
    P.S -Poczwaros-CA juz zapowiedzialo iz jednoczesnie pracuja nad kolenymi czesciami do Warhammera jak i nad najnowszym historycznym TW.
    Kiedy życie Cię nie pieści,podnieś głowę w górę i zaciśnij pięści

Chłop
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    0
    Ktoś z was może kupował w media markt i wie mniej więcej kiedy, będą dostarczać do sklepu preorder zamówiony w sieci?

Podstoli Awatar Jsatrzab
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    39
    Otrzymał 89 podziękowań w 59 postach
    Cytat Zamieszczone przez Pomige Zobacz posta
    Mi się już pobiera,jaram się strasznie,jeszcze na żadnego total wara tak nie czekałem jak na warhammera Ktoś wie o której będzie można uruchomić grę? Minutę po północy ?
    Grać można od jutra 9 rano naszego czasu jak dobrze pamiętam, a tak BTW ile waży instalkaW sensie ile steam GB ściąga
    Si vis pacem, para bellum

Chłop
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    0
    9,4 gb

Chłop Awatar Miszak
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    0
    Ktoś próbował kombinować z VPNem- zmienić go np. na australijski/chiński coby wcześniej był 24.V ? Wiem, że na Originie takie cuda działają. Nie testowałem na Steamie.

Strona 209 z 267 PierwszyPierwszy ... 109159199207208209210211219259 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów