Premiera jest 24 maja o godzinie 8 am BST więc zmiana strefy czasowej nic ci nie da bo premiera jest równoczesna we wszystkich.
Steam po prostu jeszcze nie aktualizował daty premiery i jest ustawiony na domyślną godzinę. Jutro o 9 wszystko powinno się wyjaśnić, jeśli sami się nie skapną i tego nie zmienią to tona skarg im o tym przypomni...
Si vis pacem, para bellum
Witam,
Na oficjalnej stronie CA jest od wczoraj odliczany czas na zegarze, pozostało 51 minut, czyste pozytywne wariactwo....., dobrych wrażeń z gry życzę wszystkim.
Wystartował, i teraz jest wyścig szczurów kto 1 ściągnie![]()
Jam jest Defungor, Pierwszy co Żubra wypił, Władca Pastwisk i Żubrów Wszystkich, Zrodzony z Puszki Wielkiej, Przyjaciel Wszystkich Prażubrów, Jedyny Gazowany i Niepasteryzowany, Obrońca Pijanych, Pogromca Trzeźwych.....
Mi pokazuje 1h czasu ściągania drugiej części plików. Preload pobrałem w 12 minut więc jest spory tłok na łączach![]()
Wy nie pracujecie ze juz gracie? Ja dopiero po pracy zasiade hehe
Ja wolne wziąłem![]()
Jam jest Defungor, Pierwszy co Żubra wypił, Władca Pastwisk i Żubrów Wszystkich, Zrodzony z Puszki Wielkiej, Przyjaciel Wszystkich Prażubrów, Jedyny Gazowany i Niepasteryzowany, Obrońca Pijanych, Pogromca Trzeźwych.....
Sam jestem swoim szefem i często pracuję w domu więc nie ominę okazji żeby sprawdzić najnowsze dzieło CA![]()