Nie rozumiem słowa "obawiam".
Jeśli Wenta od dłuższego czasu prowadzi naszych od porażdki do porażki, to nawet sentyment do wywalczonych wcześniej tytułów nie gra roli i gościu u mnie traci.
Nie rozumiem słowa "obawiam".
Jeśli Wenta od dłuższego czasu prowadzi naszych od porażdki do porażki, to nawet sentyment do wywalczonych wcześniej tytułów nie gra roli i gościu u mnie traci.
Wg mnie tu nie chodzi o osobę Wenty. Od pamiętnego vicemistrzostwa gra cały czas ten sam skład. Zawodnicy się postarzeli a zamienić ich po prostu nie ma kim. W Polsce nie znajdziesz lepszego i bardziej charyzmatycznego trenera od niego. Zagraniczny? Może byłby nawet lepszy ale też na pewno droższy i śmiem wątpić czy coś by zmienił bo niby kim miałby to zrobić?
Od chwili tej do końca świata,
...w pamięci ludzkiej będziem żyć:
my, wybrańców garść,
...kompania braci
William Shakespeare
Mimo zawałów, mimo grożącego wylewu, oglądam ich (nieraz zamykając oczy ) bo mają serce do walki. Brawo! Mieli plan minimum wyjście z grupy. Przegrali z Niemcami (cóż, to nie AD 2014 ) ale już za puknięcie Rosjan na Okęciu nikt by pomidorami nie rzucał. A tu proszę, brąz! BRAWO! A teraz jadę zrobić sobie EKG...
Gajuszu, od kiedy szczypiorniak jest sportem niepiłkarskim?
Przeniosłem do odpowiedniego wątku. - McAbra
Ostatnio edytowane przez McAbra ; 01-02-2015 o 18:31
"Będziemy walczyć na plażach, na polach, na ulicach. Będziemy walczyć na wzgórzach. Nigdy się nie poddamy!!!" Winston Churchill
"Godna śmierć wystarczy za nagrodę."
"Spartanie nie pytają ilu, tylko gdzie?" Agis II
Świetny mecz. To był prawdziwy finał tych mistrzostw.
Przepraszam, nie zauważyłem wątku mimo że szukałem! Dzięki. A "niepiłkarski" to chyba z emocji .
"Będziemy walczyć na plażach, na polach, na ulicach. Będziemy walczyć na wzgórzach. Nigdy się nie poddamy!!!" Winston Churchill
A wg mnie finał to był w spotkaniu Francja - Hiszpania szczerze powiedziawszy
Stary nick:kujon333
21:20 ze Sborną i półfinał MŚ! Brawo dziewczyny! Trudno nie zauważyć że w sportach drużynowych ostatnie spotkania z Rosją to pasmo zwycięstw
Aż szkoda że na ME2016 we Francji nie mamy ich w grupie. Szkoda...
Jeżeli ktoś oglądał to tak jak ja poprosił siostrę o tlen
Jak to zrobił Krzysztof Lijewski by wrzucić i wyrównać 29 na 29 to do tej pory nie wiem
Żeby nie odświeżać kolejnego tematu, bo jak dziś widzę, tendencja jest raczej by zamykać tematy a nie je ożywiać, dokładam dzisiejszy mecz z Chinami w siatkę:
http://www.przegladsportowy.pl/siatk...698,1,892.html
Albo nasze zespoły mają kuku mamuniu pod kopułą, albo lubią się podrażnić z przeciwnikiem by myślał że ma szansę. Jakby tak zagrały orły Nawałki z Niemcami (od piekła do nieba) i choć wyszli z grupy: jadę na Okęcie!
I trochę (niestety) polityki. Adam Hofman wiceprezesem Związku Piłki Ręcznej. Dzień po triumfie Vive Tauron... Litości
W Kielcach szaleństwo od kilku dni
Popraw podpis