Zawsze byłem "za" brutalnością w grach ale tu jakoś to trochę komicznie wygląda, szczególnie te chmury krwi przy trafieniu. Robić taki trailer dla takiej popierdółki to przesada.
Zawsze byłem "za" brutalnością w grach ale tu jakoś to trochę komicznie wygląda, szczególnie te chmury krwi przy trafieniu. Robić taki trailer dla takiej popierdółki to przesada.
Trainer jest dla steama. Co nie zmienia to faktu że wygląda to tak se, a raczej mizernie. W zasadzie to od Roma2 dlc z krwią prezentują się słabo.
Śmierć to Twoje przeznaczenie.
A poza tym sądzę, że Rzym należy zniszczyć.
KABANOS to taka kiełbaska i zespół muzyczny, oba polecam.
Jeśli nie musisz czegoś zrobić, to nie rób. Ale jeśli już musisz, to zrób to szybko.
Czyli jednak miałem rację co do krwi. A szkoda trochę bo jednak dodatkowa nacja była by ciekawszym rozwiązaniem.
Keep your friends rich and your enemies rich and wait to find out which is which.
No ale Blood Knightsi wyglądają w grze świetnie, i z tego co testowałem to jeśli wejdzie im szarża to 1na1 roznoszą Demigryfy.
Si vis pacem, para bellum
Ciekawe tylko, czy krwiści będą mieli tylko kopie, czy może będzie drugi wariant uzbrojenia dla nich.
Jest najlepsze DLC z wszystkich, teraz można znowu zacząć grać a nie lanie się orków z ludźmi bez krwi. DLC z krwią jest według mnie najważniejsze bo bez niego ta gra wygląda jak kupa.
Jam jest Defungor, Pierwszy co Żubra wypił, Władca Pastwisk i Żubrów Wszystkich, Zrodzony z Puszki Wielkiej, Przyjaciel Wszystkich Prażubrów, Jedyny Gazowany i Niepasteryzowany, Obrońca Pijanych, Pogromca Trzeźwych.....
Muszę przyznać, że wizualnie blood knighci są piękni, zresztą tak jak i modele od GW, moim zdaniem najładniejsza konnica w bitewniaku.
PS: Wie ktoś może, czy żeby zmiany z najnowszego patcha zaczęły u mnie działać to muszę nową kampanie zaczynać? Trochę zły dział na to pytanie ale skleję już to na jednego posta, żeby bałaganu nie robić.
Póki co na + to, że nie trzeba mieć DLC, by mieć motyw w menu "Krew dla Boga Krwi" i Krwawych Rycerzy. Do tego tak, jak Jsatrzab napisał, Dx12. Z tym, że też na Dx11 zwiększyło to parę FPS'ów - w tym TW nie można zarzucić optymalizacji![]()
Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
"Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo
Niestety krew w bitwach wygląda słabo, tak jakoś sztucznie i przesadzenie.
Za to pojawiło się kilka ewentów z krwią, tak że teraz nie trafiają się same zaginięcia.
Komunikaty spływają czerwienią.
Młotek z krewią jest dużo przyjemniejszy, choć w bitwach przydałoby się coś więcej.
- - - - - - - - - - - - - - -
Teraz czekam na jakieś normalne dlc z nową rasą bo to już 7 tydzień od premiery i niestety zdążyłem się już mocno znudzić.
Do tego chyba najbardziej chciałbym dlc/flc/pacza z nowymi budynkami, bo na teraz budowanie jest zbyt hermetyczne i na dłuższą metę nudne.
Ciekawie jest tylko u imperium i brodaczy bo oni mogą jeszcze coś z handlu wycisnąć. Za to u zielonych czy wampirów (choć ci przy dużej cierpliwości coś mogą jednak dyplomacją zrobić)jest to w zasadzie bezsens.
Śmierć to Twoje przeznaczenie.
A poza tym sądzę, że Rzym należy zniszczyć.
KABANOS to taka kiełbaska i zespół muzyczny, oba polecam.
Jeśli nie musisz czegoś zrobić, to nie rób. Ale jeśli już musisz, to zrób to szybko.