Strona 40 z 368 PierwszyPierwszy ... 3038394041425090140 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 391 do 400 z 3671

Wątek: DLC/FLC/Legendarni Lordowie - spekulacje, dyskusja.

Łowczy
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    10
    Otrzymał 15 podziękowań w 10 postach
    Zawsze byłem "za" brutalnością w grach ale tu jakoś to trochę komicznie wygląda, szczególnie te chmury krwi przy trafieniu. Robić taki trailer dla takiej popierdółki to przesada.

Zagubiony Teoretyk / Stara Gwardia Awatar Ituriel32
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    148
    Otrzymał 393 podziękowań w 292 postach
    Trainer jest dla steama. Co nie zmienia to faktu że wygląda to tak se, a raczej mizernie. W zasadzie to od Roma2 dlc z krwią prezentują się słabo.

Śmierć to Twoje przeznaczenie.
    A poza tym sądzę, że Rzym należy zniszczyć.

KABANOS to taka kiełbaska i zespół muzyczny, oba polecam.

Jeśli nie musisz czegoś zrobić, to nie rób. Ale jeśli już musisz, to zrób to szybko.

Szambelan Awatar Il Duce
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    163
    Otrzymał 384 podziękowań w 264 postach
    Czyli jednak miałem rację co do krwi . A szkoda trochę bo jednak dodatkowa nacja była by ciekawszym rozwiązaniem.
    Keep your friends rich and your enemies rich and wait to find out which is which.

Podstoli Awatar Jsatrzab
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    39
    Otrzymał 89 podziękowań w 59 postach
    No ale Blood Knightsi wyglądają w grze świetnie, i z tego co testowałem to jeśli wejdzie im szarża to 1na1 roznoszą Demigryfy.
    Si vis pacem, para bellum

Zbanowany
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1
    Otrzymał 5 podziękowań w 5 postach
    Ciekawe tylko, czy krwiści będą mieli tylko kopie, czy może będzie drugi wariant uzbrojenia dla nich.

Cześnik Awatar Defungor
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    48
    Otrzymał 33 podziękowań w 21 postach
    Jest najlepsze DLC z wszystkich, teraz można znowu zacząć grać a nie lanie się orków z ludźmi bez krwi. DLC z krwią jest według mnie najważniejsze bo bez niego ta gra wygląda jak kupa.
    Jam jest Defungor, Pierwszy co Żubra wypił, Władca Pastwisk i Żubrów Wszystkich, Zrodzony z Puszki Wielkiej, Przyjaciel Wszystkich Prażubrów, Jedyny Gazowany i Niepasteryzowany, Obrońca Pijanych, Pogromca Trzeźwych.....

Wojski Awatar Maniek116
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    9
    Otrzymał 11 podziękowań w 9 postach
    Muszę przyznać, że wizualnie blood knighci są piękni, zresztą tak jak i modele od GW, moim zdaniem najładniejsza konnica w bitewniaku.

PS: Wie ktoś może, czy żeby zmiany z najnowszego patcha zaczęły u mnie działać to muszę nową kampanie zaczynać? Trochę zły dział na to pytanie ale skleję już to na jednego posta, żeby bałaganu nie robić.

Dowódca 101. Powietrznodesantowej Awatar Arroyo
    Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 490
    Otrzymał 1 041 podziękowań w 702 postach
    Póki co na + to, że nie trzeba mieć DLC, by mieć motyw w menu "Krew dla Boga Krwi" i Krwawych Rycerzy. Do tego tak, jak Jsatrzab napisał, Dx12. Z tym, że też na Dx11 zwiększyło to parę FPS'ów - w tym TW nie można zarzucić optymalizacji

Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
    II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
    "Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo

Podstoli Awatar Jsatrzab
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    39
    Otrzymał 89 podziękowań w 59 postach
    Cytat Zamieszczone przez Maniek116 Zobacz posta
    Muszę przyznać, że wizualnie blood knighci są piękni, zresztą tak jak i modele od GW, moim zdaniem najładniejsza konnica w bitewniaku.

PS: Wie ktoś może, czy żeby zmiany z najnowszego patcha zaczęły u mnie działać to muszę nową kampanie zaczynać? Trochę zły dział na to pytanie ale skleję już to na jednego posta, żeby bałaganu nie robić.
    W mojej starej kampanii wampirów mogę normalnie rekrutować Blood Knightsów, a Banshee ma cechę "Couses Terror" więc wygląda na to że patch działa na starych sejwach.
    Si vis pacem, para bellum

10. Następujących 3 użytkowników podziękowało Jsatrzab za ten post:

Zagubiony Teoretyk / Stara Gwardia Awatar Ituriel32
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    148
    Otrzymał 393 podziękowań w 292 postach
    Niestety krew w bitwach wygląda słabo, tak jakoś sztucznie i przesadzenie.
    Za to pojawiło się kilka ewentów z krwią, tak że teraz nie trafiają się same zaginięcia.
    Komunikaty spływają czerwienią.
    Młotek z krewią jest dużo przyjemniejszy, choć w bitwach przydałoby się coś więcej.

- - - - - - - - - - - - - - -

Teraz czekam na jakieś normalne dlc z nową rasą bo to już 7 tydzień od premiery i niestety zdążyłem się już mocno znudzić.

Do tego chyba najbardziej chciałbym dlc/flc/pacza z nowymi budynkami, bo na teraz budowanie jest zbyt hermetyczne i na dłuższą metę nudne.
    Ciekawie jest tylko u imperium i brodaczy bo oni mogą jeszcze coś z handlu wycisnąć. Za to u zielonych czy wampirów (choć ci przy dużej cierpliwości coś mogą jednak dyplomacją zrobić)jest to w zasadzie bezsens.

Śmierć to Twoje przeznaczenie.
    A poza tym sądzę, że Rzym należy zniszczyć.

KABANOS to taka kiełbaska i zespół muzyczny, oba polecam.

Jeśli nie musisz czegoś zrobić, to nie rób. Ale jeśli już musisz, to zrób to szybko.

Strona 40 z 368 PierwszyPierwszy ... 3038394041425090140 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów