Strona 47 z 368 PierwszyPierwszy ... 3745464748495797147 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 461 do 470 z 3671

Wątek: DLC/FLC/Legendarni Lordowie - spekulacje, dyskusja.

Megas Basileus / Młoda Gwardia Awatar Polemajos
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    251
    Otrzymał 374 podziękowań w 290 postach

To, co widać na banerze armii Khazraka to jedyna wersja flagi jaką znalazłem.
    ,,Vae Victis"

Wojski Awatar Maniek116
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    9
    Otrzymał 11 podziękowań w 9 postach
    Cóż, mimo, że dlc zapowiada się nie najgorzej, to ta cena jest horrendalna. Do tej pory w Rome II i Attyli dostawaliśmy 3 frakcję za około 27 zł. a teraz zaledwie jedna nowa frakcja, dodatkowo koczownicza a już chaos z taką mechaniką był nudny w grze (0 ekonomii, 0 dyplomacji, jedynie grabienie i palenie, żeby tylko nie skończyło nam się paliwo w postaci łaski bogów) z jakąś dodaną mini kampanią kosztuje 18 euro w normalnej cenie? Czuje się zrobiony przez CA w konia, planowałem na bieżąco kupować DLC do tej gry ale tym zagraniem zniechęcili mnie do tego totalnie i jedyne co pozostaje to czekać na wyprzedaże, gdzie cena zejdzie o -75%.

Dowódca 101. Powietrznodesantowej Awatar Arroyo
    Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 490
    Otrzymał 1 041 podziękowań w 702 postach
    Cytat Zamieszczone przez Maniek116 Zobacz posta
    Cóż, mimo, że dlc zapowiada się ciekawie, to ta cena jest horrendalna. Do tej pory w Rome II i Attyli dostawaliśmy 3 frakcję za około 27 zł. a teraz zaledwie jedna nowa frakcja z jakąś dodaną mini kampanią kosztuje 18 euro w normalnej cenie? Czuje się zrobiony przez CA w konia, planowałem na bieżąco kupować DLC do tej gry ale tym zagraniem zniechęcili mnie do tego totalnie i jedyne co pozostaje to czekać na wyprzedaże, gdzie cena zejdzie o -75%.
    Raczej nie licz na niskie ceny takich DLC, część kasy idzie zapewne w łapy GW. Jakby nie patrzeć tak zwykle jest z grami od GW spod ramienia Warhammer Fantasy. Co innego, jak to są gry z Warhammer 40.000 - te są tanie jak Spellforce'y A na przykład podam Warhammer Online - tak zachęcali, pokazywali potem po wydaniu nawet Skaveny, a tu łup - zamykają serwery...

Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
    II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
    "Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo

Chłop
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    29
    Otrzymał 10 podziękowań w 6 postach
    Proszę bardzo, oferta na muve.pl. No cóż nie powiem, żeby to było tanie. Wydaje mi się, że nawet Ostatni Rzymianin i Karol Wielki nie kosztowały na dzień dobry przeszło 70 zł.
    https://muve.pl/sklep/digital/dlc-do...digital,253312

5. Użytkownicy którzy uznali post Shiroyasha za przydatny:

Łowczy
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    10
    Otrzymał 15 podziękowań w 10 postach
    Cytat Zamieszczone przez Maniek116 Zobacz posta
    Do tej pory w Rome II i Attyli dostawaliśmy 3 frakcję za około 27 zł. a teraz zaledwie jedna nowa frakcja,
    Można się ze mną nie zgadzać, ale dalej uparcie będę twierdził, że 3 frakcje z Attyli to i tak o wiele mniej niż jedna RASA z Warhammera. 3 frakcje z Attyli to jak Karak Norn, Karak Azul i Karak Hirn a nie Zwierzoludzie, Chaos i Wampiry. Zupełnie inny level różnic między nimi.

Cytat Zamieszczone przez Shiroyasha Zobacz posta
    Proszę bardzo, oferta na muve.pl. No cóż nie powiem, żeby to było tanie. Wydaje mi się, że nawet Ostatni Rzymianin i Karol Wielki nie kosztowały na dzień dobry przeszło 70 zł.
    https://muve.pl/sklep/digital/dlc-do...digital,253312
    Dużo. Bardzo dużo. Za dużo.
    50 zł wydałbym na to bez zastanowienia. Pewnie i tak wezmę, bo uwielbiam Warhammera, ale w przypadku innej gry prawie na pewno bym podziękował. Może jeszcze gdzieś będzie chociaż z dyszkę taniej. Wystarczy dzień przed premierą zamówić.

Zagubiony Teoretyk / Stara Gwardia Awatar Ituriel32
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    148
    Otrzymał 393 podziękowań w 292 postach
    U mnie na dzień dzisiejszy tylko jedna gra ma status "cena nie ma znaczenia" i jest nią Age of Wonders3, ale do niej nie będzie już żadnych dodatków (liczę że wydadzą szybko 4).

Nad zwirzakami się zastanawiam, bo jednak 17,5 (15,5 na promocji) euro to dużo. Przy czym zwierzaki to taki miks chaosu(2.0) z zielonymi. Problem jest taki że chaos to dla mnie najnudniejsza rasa z tych dostępnych. Plusem jest na pewno pozycja startowa *2 (bo CA chyba zauważyła że ludziom podobają się chyba osobne pozycje dla LL i może w przyszłych będą starać się w ten sposób u innych ras), ale szkoda że tylko dwie sztuki LL, bo zwierzaki mają ich naprawdę sporo.
    Co do samej mini kampanii to na razie moje zdanie jest takie że zrobili ją tylko po to by legalnie podnieść cenę pakietu. Na razie jest za mało informacji o niej i tu liczę że na tym streamie 19,07 pokażą całą mapę i jakie nacje będą tam do zabawy, oby więcej niż tylko 2 (zwierzaki i łowczy).

Najgorsze jest to że pewnie zwierzaki i tak kupię jak najszybciej, bo będę mieć urlop w czasie ich wyjścia, a pozostałe rasy już zdążyły mnie wynudzić.

Śmierć to Twoje przeznaczenie.
    A poza tym sądzę, że Rzym należy zniszczyć.

KABANOS to taka kiełbaska i zespół muzyczny, oba polecam.

Jeśli nie musisz czegoś zrobić, to nie rób. Ale jeśli już musisz, to zrób to szybko.

Dowódca 101. Powietrznodesantowej Awatar Arroyo
    Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 490
    Otrzymał 1 041 podziękowań w 702 postach
    Wraz ze streamem otworzę temat z minikampanią "Oko za oko".

Stara Gwardia / Ostatni Sprawiedliwy Awatar KLAssurbanipal
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    878
    Otrzymał 980 podziękowań w 526 postach
    Ciekawie się to zapowiada. Bardzo duża dawka różnorodności. Jednak z cenami przeginają. Wiedzą, że Warhammer to dobrze dojna krowa. Ja pierwszy raz nie mam gry TW od razu po premierze. Kupię go, ale po obniżce z kilkoma DLC.
    Darowizna dla mnie jako twórcy możliwa tutaj: https://www.paypal.me/klassurbanipal

Podkomorzy Awatar Bronti
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    257
    Otrzymał 118 podziękowań w 79 postach
    Cytat Zamieszczone przez Polemajos Zobacz posta

To, co widać na banerze armii Khazraka to jedyna wersja flagi jaką znalazłem.
    Chodzi mi właśnie o ten symbol, który widnieje na banerze w formie odrębnej grafiki jeśli wiesz co mam na myśli...

Empire_Insignia.jpg

o coś takiego

Asuryan
    Gość
    Nieco na to za wcześnie, jeszcze nie ma tej rasy na oficjalnej wiki

Strona 47 z 368 PierwszyPierwszy ... 3745464748495797147 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów