To prawda, ale w Warhammer TW jakby nie było nie ma wiele lasów w Imperium i w Bretonnii, które można byłoby zamienić na nowe prowincje. Tutaj jak dla mnie jest pies pogrzebany.
To prawda, ale w Warhammer TW jakby nie było nie ma wiele lasów w Imperium i w Bretonnii, które można byłoby zamienić na nowe prowincje. Tutaj jak dla mnie jest pies pogrzebany.
Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
"Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo
Jak dla mnie, w Romku 2 i Attyli większość DLC była spoko, zarówno kampanie (zwłaszcza ta Scypiona i Belizariusza), jak i dodatkowe kraje. Pozostaje mieć nadzieję, ze Warhammer ma po prostu zły start i później będzie ok.
寧我負人,毋人負我。
曹操
Albo że jest to test, ile ludzie mogą zapłacić za tak niewiele(według mnie to dlc daje dużo mniej niż te z poprzednich gier).Pozostaje mieć nadzieję, ze Warhammer ma po prostu zły start i później będzie ok.
Śmierć to Twoje przeznaczenie.
A poza tym sądzę, że Rzym należy zniszczyć.
KABANOS to taka kiełbaska i zespół muzyczny, oba polecam.
Jeśli nie musisz czegoś zrobić, to nie rób. Ale jeśli już musisz, to zrób to szybko.
Co do oceny DLC, chyba lepiej poczekać na Race Packi i Lord Packi, wtedy można będzie całość ich warhammerowskiej polityki ocenić. Teraz mamy tylko jedną kampanie- z (prawdopodobnie) jedną grywalną frakcją; i trudno jest ocenić ich politykę wydawniczą. Miejmy tylko nadzieję, że Race i Lord Packi to nie będzie skok na kasę i będą miały ciekawą i obszerną treść.
http://wiki.totalwar.com/w/Total_War...e_Content_Blog
Zgodnie z powyższą rozpiską na pierwszy ogień dali "campaign packa",co by nie mówić zawartość zgadza się z podanymi wcześniej założeniami...Szkoda tylko że jak już się na to zdecydowali to nie zrobili tej kampanii porządnie.
Keep your friends rich and your enemies rich and wait to find out which is which.
To co jest dla mnie jednak najgorsze (poza samą koncepcją tego "samouczka") w tej mini kampanii jest to że nie daje ona nic dla już istniejących ras w grze. Bo mogli w nią zachęcić też wielbicieli Imperium np. Nowym LL Borysem i np. 1-2 nowymi jednostkami.
FLC traktuje tu jako coś całkowicie osobnego.
Śmierć to Twoje przeznaczenie.
A poza tym sądzę, że Rzym należy zniszczyć.
KABANOS to taka kiełbaska i zespół muzyczny, oba polecam.
Jeśli nie musisz czegoś zrobić, to nie rób. Ale jeśli już musisz, to zrób to szybko.
Zobaczymy, czy nie będzie- jednostek LL; w Lord Packach i Race Pakach.
Keep your friends rich and your enemies rich and wait to find out which is which.
Może jednak dadzą Wulfharta- jak pisał Arroyo. No dzisiaj mają przyjść nowe info. o futrzakach.