A część spolszczenie chyba można wziąć z wersji 0.52 do 1.0?
A część spolszczenie chyba można wziąć z wersji 0.52 do 1.0?
Szymon wątpię by działało to spolszczenie ponieważ nie wiemy jak dużo dokładnie zmieniło sie w v1.0, ale plusem jest to że aktualne spolszczenie można wykorzystać do kolejnego spolszczenia i szybko bedzie można tego używać pod najnowszego DaC
o to mi chodzi, bo mam zamiar popróbować
Właśnie zainstalowałem na polskiej wersji Thind Age 3.2 i w DC mam menu po polsku tylko opisy nacji po ENG ale chyba muszę zainstalować na Third Age 3.2 bez spolszczenia bo nie mogę wystartować kampanii.
Nie piszemy postu pod postem w tak krótkim odstępie czasu.
Póki, co bez punktów.
Ostatnio edytowane przez chochlik20 ; 02-08-2016 o 11:41
To teraz mam pytanie w stylu co zrobić gdy
Co zrobić gdy mam zainstalowaną wersję MOS 1.7 i chciałbym obok zainstalować sobie DaC 1.0, aby można grać sobie naprzemiennie ?
Dodam, że szukałem jakiegoś poradnika tutaj, jednak nie bardzo znalazłem - może po prostu nie umiem używać wyszukiwarki![]()
Forth, and fear no darkness! Arise! Arise, Riders of Theoden! Spears shall be shaken, shields shall be splintered! A sword day... a red day... ere the sun rises! Death! Death! DEATH! Forth, Eorlingas!....
Zrób tak jak ja, mam chyba z 7 submodów Tatw. Third_Age_3 to każdorazowa nazwa katalogu z modem Dodaj do niej np. Third_Age_3MOS1.7 I możesz instalować czyste TATW 3.2 i DaC 1.0.
A jak zechcesz zagrać w MOS to zmienisz nazwę z Third_Age_3 na Third_Age_3DaC1.0 a z nazwy Third_Age_3MOS1.7 usuniesz MOS 1.7 i masz równocześnie 2 lub większą liczbę submodów.
Ostatnio edytowane przez Araven ; 05-08-2016 o 14:51
albo zmieniasz nazwe folderu zawartosc cfg config bat etc i mozesz miec do kazdego osobny skrot, tylko czasami nie da sie przestawic, nie pamietam ktorych i czemu, dawno sie nie bawilem w modyale dac 1.0 jest to trzeba ogarnac!
- Jesteś.. - Tak szaleńcem -Więc.. -Nie, nie zabije cie, tylko bede się tobą bawił jak dziecko zabawką odrywając każdą cześć i czerpał z tego wielką przyjemność
Caedite eos! Novit enim Dominus qui sunt eius
Arnaud Amaury
Dzięki chłopaki za info. Wstępnie tak właśnie myślałem, aby nazwy folderów zmieniać.
Czyli teraz jak nie mam kopii czystego TATW 3.2 to po prostu zmieniam sobie nazwę tego co mam na MOS1.7 i potem wgrywam czyste TATW 3.2 i na to instaluje sobie DaC1.0.
Pokombinuje z tymi skrótami co Gruha napisałeś i jak się uda to potwierdzę.
Póki co udało mi się sposobem Aravena. Zmieniłem sobie nazwy katalogu z MOSEM na dopisek MOS_1_7 i DaC mam w folderze normalnym obok TATW_3_2.
Zrobiłem sobie dwie ikonki, dałem jakieś inne wyglądy i ponazywałem, żeby móc grać na zmianę.
Ostatnio edytowane przez kaizdud ; 05-08-2016 o 07:41
Forth, and fear no darkness! Arise! Arise, Riders of Theoden! Spears shall be shaken, shields shall be splintered! A sword day... a red day... ere the sun rises! Death! Death! DEATH! Forth, Eorlingas!....
http://www.moddb.com/mods/divide-and...on-1-patch-101 Pierwszy patch.
https://www.youtube.com/watch?v=3xHfXSJAx8s Tu filmik z instalacją.
"Madness you say! Do you fear me? Are you afraid of what I might do, of what I might say? What a fascinating reaction''
ale rozgrywki chyba nie trzeba od nowa zaczynać?
Save z Gondoru działa mi normalnie.
Zdania zaczynamy od wielkiej litery.
"Madness you say! Do you fear me? Are you afraid of what I might do, of what I might say? What a fascinating reaction''