Strona 68 z 368 PierwszyPierwszy ... 1858666768697078118168 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 671 do 680 z 3671

Wątek: DLC/FLC/Legendarni Lordowie - spekulacje, dyskusja.

Zagubiony Teoretyk / Stara Gwardia Awatar Ituriel32
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    148
    Otrzymał 393 podziękowań w 292 postach
    Ja ślinię się do tej milicji... Reszta imperium nawet nawet.

Natomiast wampiry słabiutko. Tylko Strigoi mnie ciekawi. Za to LL tragiczny, naprawdę nie wiem skąd go wytrzasnęli. Kolejne dwa pojazdy...

Ale ostateczne pytanie jest takie czy z tymi LL poszli drogą zwierzaków i dali im inne miejsca startowe (tu chodzi o truposza), czy jednak wybrali łatwiznę.

Bo będzie to dla mnie główny czynnik decydujący o zakupie.

Zapomniałem napisać że ilością jednostek jestem pozytywnie zaskoczony. pytanie tylko 1 czemu u zwierzaków też na takie coś się nie zdecydowali... Boris przepadł w ten głupi sposób.

Śmierć to Twoje przeznaczenie.
    A poza tym sądzę, że Rzym należy zniszczyć.

KABANOS to taka kiełbaska i zespół muzyczny, oba polecam.

Jeśli nie musisz czegoś zrobić, to nie rób. Ale jeśli już musisz, to zrób to szybko.

Dowódca 101. Powietrznodesantowej Awatar Arroyo
    Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 490
    Otrzymał 1 041 podziękowań w 702 postach
    Również poczekam, po Civilization VI zaopatrzę się z chęcią w te DLC, ale nie dla tych regimentów, a dla jednostek dla obu ras.

Ituriel, z tym, że te 2 pojazdy się różnią. Zakładam, że pierwszy będzie regenerować oddziały w okolicy działania wozu, a Upiorny Relikwiarz będzie artylerią jak ta od Nekromantów z Heroes VI-VII.

Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
    II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
    "Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo

Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    148
    Cytat Zamieszczone przez Arroyo Zobacz posta
    Również poczekam, po Civilization VI zaopatrzę się z chęcią w te DLC, ale nie dla tych regimentów, a dla jednostek dla obu ras.

Ituriel, z tym, że te 2 pojazdy się różnią. Zakładam, że pierwszy będzie regenerować oddziały w okolicy działania wozu, a Upiorny Relikwiarz będzie artylerią jak ta od Nekromantów z Heroes VI-VII.
    Ale to mi psuje obraz gry truposzami, jako tymi bez strzelców i artylerii...

Teraz pytanie co dadzą jako dlc? Samego LL i dla kogo? Bo z obrazka wyglądał mi na truposza.
    Czy też dadzą lore magii dla imperium?

Drugą sprawą jest to że będzie potrzeba drugiej paczki lordów dla brodaczy i orków i to jeszcze przed premierą bretki i leśnych.

Jeśli nie musisz czegoś zrobić, to nie rób. Ale jeśli już musisz, to zrób to szybko.

Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 490
    LL'a i chyba dla Wampirów znowu.

Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
    II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
    "Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo

Zbanowany
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1
    Otrzymał 5 podziękowań w 5 postach
    Bardzo dobrze. Choć zamiast tych upiornych relikwiarzy mogli dać duchy, ale może kiedy indziej dojdą.........

Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    148
    Trochę słabo to wygląda z agentami. Bo tak imperium jak i wampiry mają ich najwięcej (dodatkowo różnią się zastosowaniem), a dostaną jeszcze następne sztuki...

Czy innym rasom (poza imperium) brakuje jakiejś ścieżki magii? Bo jakoś nie podoba mi się założenie że następne dwa flc domeny magii też będą dla imperium.

A wracając do tych reskinów to nie podobają mi się, bo aż 3 to artyleria. Trzeba poczekać na truposze, może one będą mieć coś ciekawego.

Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 490
    Cytat Zamieszczone przez Ituriel32 Zobacz posta
    Trochę słabo to wygląda z agentami. Bo tak imperium jak i wampiry mają ich najwięcej (dodatkowo różnią się zastosowaniem), a dostaną jeszcze następne sztuki...

Czy innym rasom (poza imperium) brakuje jakiejś ścieżki magii? Bo jakoś nie podoba mi się założenie że następne dwa flc domeny magii też będą dla imperium.

A wracając do tych reskinów to nie podobają mi się, bo aż 3 to artyleria. Trzeba poczekać na truposze, może one będą mieć coś ciekawego.
    Akurat to nie agentów dostaną, a generałów. Arcylektor to Lord, tak samo Strigoi

Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    148
    Gubię się z tym podziałem LL, lord i bohater. W takim wypadku to ten Alrcylektor to może być to. Natomiast u wampirów wybór nekromanty straci już całkowicie podstawy racjonalności.

Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 490
    Akurat Strigoi nie należą do Wampirów czarujących, z tego co wiem. Raczej będzie walczyć w zwarciu.

Łowczy
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    10
    Otrzymał 15 podziękowań w 10 postach
    Jak dla mnie, czyli osoby, która jeszcze nawet jednokrotnie nie przeszła kampanii wszystkimi rasami to to dlc nie ma wiele do zaoferowania. Wcale jeszcze nie grałem Imperium, więc i tak będę wolał zagrać Franzem. Wampirami na razie drugi raz nie zagram, bo są jeszcze Chaos, Imperium i Zielonoskórzy do ogrania. Te słynne regimenty to dla mnie parodia. Wniosek: wcale mi się nie śpieszy z tym zakupem. Albo kupię bardzo późno na jakiejś przecenie albo może dadzą to kiedyś za free do jakiejś edycji cesarskiej.

Strona 68 z 368 PierwszyPierwszy ... 1858666768697078118168 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów