Nie miałby ktoś z was ochoty rozegrać właśnie takiej coop misji w BF3 ? Bo jednak trudno kogoś znaleźć, żeby się z nim np. komunikować przez micro podczas gry :/
Może ktoś też chciałby pograć wspólnie w bete BF1 jak już wyjdzie ?
Nie miałby ktoś z was ochoty rozegrać właśnie takiej coop misji w BF3 ? Bo jednak trudno kogoś znaleźć, żeby się z nim np. komunikować przez micro podczas gry :/
Może ktoś też chciałby pograć wspólnie w bete BF1 jak już wyjdzie ?
Jeżeli uda mi się ogarnąć tę betę, to jestem chętny na wspólne granie.
Podałbyś nick na originie ? Mój ZiggyDeMiki
Najgorszy monet w co-opie to był chyba ten gdzie trzeba było zdjąć terrorystów w autobusie. W tej misji, aż się prosiło o kogoś z mikrofonem.
"Kto pierwszy wykół zabójcze ostrze musiał mieć duszę z twardej stali"
Poprzedni nick: Idh
Ja na wspólne granie w betę bf 1 jestem jak najbardziej chętny Mój nick to shayruan. Zawsze to lepiej się gra w towarzystwie
Edit. Tylko musze nowy mikrofon kupić haha
"Nie jest umarłym ten, który spoczywa wiekami, nawet śmierć może umrzeć wraz z dziwnymi eonami"
Kto gra już dzisiaj w betę Battlefielda 1?
Moja się juz pobiera, planujemy Ziggim pograć Niestety chyba strasznie dużo osób pobiera bo prędkość pobierania u mnie to 260 kb/s
"Nie jest umarłym ten, który spoczywa wiekami, nawet śmierć może umrzeć wraz z dziwnymi eonami"
Mi się już pobrało jakiś czas temu i szczerze - jestem bardzo zadowolony Jeśli ktoś ma ochotę wieczorkiem pograć w BF1 ze mną i Shay'em to na ts'ie będziemy po 20
Mi też się strasznie podoba i kupuję ją w ciemno
Czy tylko mi notorycznie zawiesza się komputer w menu/podczas ekranów wczytywania Battlefielda 1? Robi się to irytujące :/