Strona 72 z 368 PierwszyPierwszy ... 2262707172737482122172 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 711 do 720 z 3671

Wątek: DLC/FLC/Legendarni Lordowie - spekulacje, dyskusja.

Dowódca 101. Powietrznodesantowej Awatar Arroyo
    Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 490
    Otrzymał 1 041 podziękowań w 702 postach
    Czy ja dobrze widziałem, czy Volkmar dostanie Wojenny Ołtarz Sigmara? Jeśli tak, to Arcylektor też zapewne będzie go mieć jako wierzchowca ^^

Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
    II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
    "Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo

Zbanowany
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1
    Otrzymał 5 podziękowań w 5 postach
    Skoro Vlad ma umiejętność zwiększonego zasięgu ruchu na mapie kampanii to to chyba dowód,że będzie w kampanii dla pojedynczego gracza. Chyba, że czegoś tu nie rozumiem....

Megas Basileus / Młoda Gwardia Awatar Polemajos
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    251
    Otrzymał 374 podziękowań w 290 postach
    No nareszcie jakiś Wampir z krwi i kości (), a nie nekromanta... Myślę, że idealnie się nada do blitzkriegów.
    ,,Vae Victis"

Zagubiony Teoretyk / Stara Gwardia Awatar Ituriel32
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    148
    Otrzymał 393 podziękowań w 292 postach
    Skoro Vlad ma umiejętność zwiększonego zasięgu ruchu na mapie kampanii to to chyba dowód,że będzie w kampanii dla pojedynczego gracza. Chyba, że czegoś tu nie rozumiem....
    Vlad będzie w głównej kampanii i to jest pewne na 99%, właściwie czekamy na oficjalny filmik zapowiadający, najbardziej prawdopodobny termin to poniedziałek.

Śmierć to Twoje przeznaczenie.
    A poza tym sądzę, że Rzym należy zniszczyć.

KABANOS to taka kiełbaska i zespół muzyczny, oba polecam.

Jeśli nie musisz czegoś zrobić, to nie rób. Ale jeśli już musisz, to zrób to szybko.

Zbanowany
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1
    To świetnie czyli tak: Imperium- 3 LL w GK+ 1LL w MB; Orkowie: 2LL; Krasnoludy: 2LL, Chaos: 3LL+ Ptasior w MB, Wampiry: 4LL, Zwierzaki: 2LL

Zakładając, że wyjdzie- jeszcze w tym roku Lord Pack- do Krasnali i Orków; i będzie wyglądał tak jak ten z 01.09 br to dostaniemy w nim: 1LL dla Krasnali ogrodowych, 1LL dla Orków- DLC, 1LL dla Orków- FLC.
    Rozkład LL pewnie- na koniec roku będzie wyglądał tak:Empire-3+1,Orkowie-4,Krasnale-3, Chaos-3+1, Wampir-:4, Zwierzaki-2LL

Idąc dalej tym tokiem stwierdzam, że: zło w GK będzie miało przewagę nad dobrem (sorry,ale jakoś do zła zaliczam wampiry-nie mogę się powstrzymać), najbardziej poszkodowaną w ilości LL w GK będą zwierzaki.

PS. Nie wliczam Bretonii, bo z wcześniej nie pokazali jak będą tworzone frakcje FLC, więc nie ilu jeszcze dojdzie dla niej LL.
    Ostatnio edytowane przez royal1410 ; 27-08-2016 o 13:57

Dowódca 101. Powietrznodesantowej Awatar Arroyo
    Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 490
    Otrzymał 1 041 podziękowań w 702 postach
    http://wiki.totalwar.com/w/Vlad_von_Carstein na FB za to 12 sekund filmiku z nim.

Akurat Ptasior jest tylko na bitwach multi, nie w kampanii multi. To samo Boris Todbringer.

Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
    II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
    "Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo

Zbanowany
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1
    Poprawione. Coś mi się wydaję, a ponoć mam szósty zmysł, że jeszcze będzie jedno DLC-Lord Pack; oraz jeden Pack z leśnymi i Bretonią i koniec z DLC i FLC, bo biorą się za Lustrię.

Podstoli Awatar Krwawy_Baron
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    65
    Otrzymał 50 podziękowań w 43 postach
    Cytat Zamieszczone przez royal1410 Zobacz posta
    Poprawione. Coś mi się wydaję, a ponoć mam szósty zmysł, że jeszcze będzie jedno DLC-Lord Pack; oraz jeden Pack z leśnymi i Bretonią i koniec z DLC i FLC, bo biorą się za Lustrię.
    Gdybyś royalu1410 rzeczywiście miał ten szósty zmysł to uniknąłbyś całej awantury z użytkownikiem Jstrzab i wszyscy szczęśliwie postowaliby na tym forum - no, ale nie mnie oceniać słuszności czyichś banów.

W każdym razie, przechodząc do rzeczy, ostatnimi czasy zastanawiałem się nad możliwymi frakcjami startowymi w nadchodzących expansion packach. W tym nadchodzącym będziemy mieli na bank 3 frakcje: Wysokie i Mroczne Elfy i Jaszczurki, jednakże to chyba trochę zbyt mało. Patrząc jednak na politykę DLC przy serii Total War twórcy zawsze pakują jakiś smakowity PRowy kąsek (tak wręcz smakowity, że powinno to się znaleźć w bazowej grze) do pre-orderowego DLC. W Rome II były to frakcje greckie, w Attyli Nordycy a przy premierze TW:Warhammer Wojownicy Chaosu. Na łamach tego tematu pojawiały się pewne wskazówki, że Tilea i Kislev dojdą kiedyś tam jako nacje grywalne. Z marketingowego punktu widzenia to ciekawy mógłby być Albion (w końcu kto nie kocha prenormańskiej Brytanii?), którego póki co nie ma na mapie - jednak nie wykluczone że w jakiejś formie się pojawi. Na niekorzyść tej nacji przemawia jednak brak oficjalnego armybooka.

Zagubiony Teoretyk / Stara Gwardia Awatar Ituriel32
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    148
    Otrzymał 393 podziękowań w 292 postach
    Równie dobrze może być tak że grywalne będą tylko elfy Wysokie i Mroczne, a Jaszczurki w pre-orderze.
    Innym pytaniem jest jak zamierzają prowadzić dlc, czy tylko do nowej części, czy też coś do podstawki też dorzucą? W końcu według zapowiedzi poszczególne części mają się łączyć dając jedną dużą mapę.

Śmierć to Twoje przeznaczenie.
    A poza tym sądzę, że Rzym należy zniszczyć.

KABANOS to taka kiełbaska i zespół muzyczny, oba polecam.

Jeśli nie musisz czegoś zrobić, to nie rób. Ale jeśli już musisz, to zrób to szybko.

Podstoli Awatar Krwawy_Baron
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    65
    Otrzymał 50 podziękowań w 43 postach
    Chyba tylko będą pracować nad nową częścią - wszak skoro ktoś będzie miał nową i starą, to i tak będzie to wszystko miał. No chyba, że Attyla doczeka się tej ostatniej nacji - Armenii/Herulów/Bułgarów to wtedy odpowiedź może być bardziej skomplikowana.

Strona 72 z 368 PierwszyPierwszy ... 2262707172737482122172 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów