Ty nie kupisz wzmocnień do imperium?! Przecież dochodzą: wolne kompanie, zakon rycerski i biczownicy i to w cenie dużo niższej niż zwierzaki.
Ty nie kupisz wzmocnień do imperium?! Przecież dochodzą: wolne kompanie, zakon rycerski i biczownicy i to w cenie dużo niższej niż zwierzaki.
Nie, nadchodzi w końcu Civka VIA co do tego DLC, jeszcze nie ograłem konkretnie tej gry (w sensie głównej kampanii), a już miałbym kupować DLC. Wg mnie trochę za szybko.
Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
"Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo
Chyba, że tak....
Dodali parę dodatków, np te hełmy czy gorejące kopie dla rycerzy, ale już na przykład wilki to lipa i tylko kolor zmienili. Jak będę grał i bardziej się przyglądał to będę uzupełniał tą reckę.
Za to te reskinowe wojska nie zbierają doświadczenia.
A tłumaczenie aż boli, tak źle to wygląda.
Śmierć to Twoje przeznaczenie.
A poza tym sądzę, że Rzym należy zniszczyć.
KABANOS to taka kiełbaska i zespół muzyczny, oba polecam.
Jeśli nie musisz czegoś zrobić, to nie rób. Ale jeśli już musisz, to zrób to szybko.
Jednak się skusiłem na to DLC, choć miałem się wstrzymać z zakupem do przeceny![]()
Szkoda że słynne regimenty nie zbierają doświadczenia, może naprawią to w kolejnym paczu. Możliwość rekrutacji zakonu Płonącego Słońca po zbudowaniu specjalnego budynku w Talabheim daje nadzieję na pojawienie się kiedyś reszty zakonów rycerskich - Białych Wilków i Panter (do których są odpowiednie budynki w Middenheimie i Carroburgu oraz osiągnięcia steam).
EDIT:
Oczywiście FLC i DLC nie działa na wcześniejsze save'y. Trzeba rozpocząć kampanię od nowa.
Ostatnio edytowane przez Asuryan ; 02-09-2016 o 23:37
Problem jest też z technologiami i umiejętnościami wodza. Czasami nie działają na te reskiny...
Jeśli nie musisz czegoś zrobić, to nie rób. Ale jeśli już musisz, to zrób to szybko.
Też czekam na CIVkew V mam już prawie 1 tys. godzin
a co do Warhammera to nie wiem czy wtedy jest sens zaczynać nową kampanię jak ten exp nie leci dla nowych jednostek i nie działają na nie niektóre umiejętneości. Nie wiadomo co jeszcze jest wykrzaczone. A chciałem nową kampanię VC zacząć.
Do końca roku coraz mniej czasu, a w raz z nim Bretonia.
Tak więc się zastanawiam czy będzie ona miła możliwość wyznaczania/zwoływania krucjat jako unikalnej mechaniki?
Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
"Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo