Strona 82 z 368 PierwszyPierwszy ... 3272808182838492132182 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 811 do 820 z 3671

Wątek: DLC/FLC/Legendarni Lordowie - spekulacje, dyskusja.

Podstoli Awatar Krwawy_Baron
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    65
    Otrzymał 50 podziękowań w 43 postach
    Cytat Zamieszczone przez royal1410 Zobacz posta
    To by była dopiero niesprawiedliwość gdyby nie dali DLC do DLC- z frakcjami.
    Przepraszam bardzo, ale właśnie takie akcje to jest niesprawiedliwość, zahaczająca wręcz o brak poszanowania dla klienta. Nie wydaje mi się, aby większość ludzi chciała płacić 70 zł za towar z okrojoną zawartością. Gdybyś poszedł do McDonalda, kupił Cheeseburgera, to chciałbyś dostać kanapkę ze serem, ogórkiem i sosami, a kotleta dokupywać osobno za 5 zł? Ja i zapewne reszta forumowiczów nie.

2. Następujących 2 użytkowników podziękowało Krwawy_Baron za ten post:

Asuryan
    Gość
    Niesprawiedliwe to będzie dopiero jak nie uzupełnią braków w DLC za pomocą FLC, tylko będą za to wołać dodatkową kasę.

Podstoli Awatar Krwawy_Baron
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    65
    Otrzymał 50 podziękowań w 43 postach
    Myślę, że ewentualne braki dojdą przy premierze dużych dodatków. Ktoś na forum zauważył że Zwierzoludziom brak jednostki latającej (chyba chodziło o Harpie) - pewnie dodadzą ją przy okazji dodatku z Nowym Światem - zwłaszcza, że takowa jednostka jest u Mrocznych Elfów. A jeżeli nawet model jest inny (a zapewne jest, bo akurat z pary Zwierzoludzie-Mroczne Elfy, wiem tylko jak wygląda armia tych drugich - za ewentualną gafę, sorry) to animacja zostaje ta sama, a zrobienie jej jest znacznie bardziej czasochłonne niż modelu 3d. Ewentualne braki w Chaosie pewnie dojdą, jeżeli rzeczywiście ten drugi dodatek ma skupić się na frakcjach Chaosu zaprzysiężonych konkretnemu bogowi.

Zbanowany
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1
    Otrzymał 5 podziękowań w 5 postach
    Eee tam, nie wierze, że za free dadzą uzupełnienie zwierzaków. Jeśli dadzą to każą sobie słono płacić, ale w takim wypadku byłbym wstanie zapłacić za uzupełnione zwierzaki.

Zagubiony Teoretyk / Stara Gwardia Awatar Ituriel32
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    148
    Otrzymał 393 podziękowań w 292 postach
    Cytat Zamieszczone przez royal1410 Zobacz posta
    Eee tam, nie wierze, że za free dadzą uzupełnienie zwierzaków. Jeśli dadzą to każą sobie słono płacić, ale w takim wypadku byłbym wstanie zapłacić za uzupełnione zwierzaki.
    A kupiłeś chociaż zwierzaki (bo o podstawce nawet nie wspomnę) że tak lekko deklarujesz dalsze wydawanie pieniędzy?

A tak na poważnie to na myśl o dlc do dlc dostaje dreszczy, bo to będzie tragiczny krok do złej i parszywej przyszłości.

Dużo rozstrzygnie się razem z Leśnymi Elfami, jeśli dodadzą tam coś do zwierzaków i przy okazji nie zrobią dużych braków wśród LE to będzie bardzo dobrze. Ja chcę i mogę zapłacić za jak najbardziej pełną rasę, natomiast na raty (dlc do dlc) wcale mi się nie uśmiecha. I nie chodzi tu nawet o cenę.

Śmierć to Twoje przeznaczenie.
    A poza tym sądzę, że Rzym należy zniszczyć.

KABANOS to taka kiełbaska i zespół muzyczny, oba polecam.

Jeśli nie musisz czegoś zrobić, to nie rób. Ale jeśli już musisz, to zrób to szybko.

Zbanowany
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1
    Wolisz uzupełnioną nację-z wyższą ceną, czy wybrakowaną- po niższej?

Zagubiony Teoretyk / Stara Gwardia Awatar Ituriel32
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    148
    Otrzymał 393 podziękowań w 292 postach
    A Ty chyba dalej nie rozumiesz...
    Tu chodzi o politykę CA/SAGI. Oni mogą zrobić dobrze odwzorowaną rasę i to w rozsądnych pieniądzach, tylko im się nie chce lub bardziej opłacalne jest podzielnie tego na mniejsze kawałki sprzedawane osobno. I to tu jest problem zasadniczy.

Podkreślam że podstawka młota kosztuje 60 euro
    Zwierzaki 17,50 euro. Co cenowo w uproszczeniu wychodzi 30% ceny.
    A mi żadną miarą zawartość tego dlc nie wygląda na 30% podstawki. Może 5-6% maksymalnie 10-12%. Aby uzupełnić te brakujące 20% zwartości do ceny musieliby wydać pełny roster i w zasadzie zrobić tą mini kampanie od zera.

Wolisz uzupełnioną nację-z wyższą ceną, czy wybrakowaną- po niższej?
    Odpowiadając na Twoje pytanie, wolę pełny roster za wyższą cenę, ale odpowiadającą wysiłkowi włożonemu w jego powstanie/dodanie.

Śmierć to Twoje przeznaczenie.
    A poza tym sądzę, że Rzym należy zniszczyć.

KABANOS to taka kiełbaska i zespół muzyczny, oba polecam.

Jeśli nie musisz czegoś zrobić, to nie rób. Ale jeśli już musisz, to zrób to szybko.

Zbanowany
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1
    Ja rozumiem, ale- mając przeczucie,że polityka CA się nie zmieni i wiedząc,że nie zrobią za Chiny jeszcze raz zwierzaków; nie rozpaczam nad wylanym mlekiem i prezentuję co CA może zrobić- aby samemu zarobić; aby uzupełnić nację. Co wydaję mi się najbardziej prawdopodobne. Odpowiadając na swoje pytanie: wolałbym zapłacić za DLC do DLC do zwierzaków- choćby ta nacja kosztowała więcej niż podstawka; i mieć mieć dość pełne zwierzaki niż kupować- może po niższej cenie; wybrakowaną nację.

Chłop
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    7
    Otrzymał 1 podziękowanie w 1 poście
    Nie każdy ma tyle pieniędzy, aby wydawać więcej niż 60 euro na dlc co miesiąc.

11. Użytkownicy którzy uznali post Ardas za przydatny:

Zbanowany
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1
    Ja też nie mam, ale bardziej nie mam na półprodukty?

Strona 82 z 368 PierwszyPierwszy ... 3272808182838492132182 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów