Strona 8 z 17 PierwszyPierwszy ... 678910 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 163

Wątek: COW: Beginning of The End Times - Dyskusja i download

Wojski
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    7
    Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
    Cytat Zamieszczone przez KrystianBorys Zobacz posta
    Król i dziedzic zginęli, nie było komu przejąć tronu i w związku z tym frakcja została zniszczona. Tak się często dzieje w mało dopracowanych modyfikacjach. Nie musisz zdobywać wszystkich prowincji przeciwnika, wystarczy wyzerować generałów albo chociaż całą rodzinę królewską - generałów można zignorować
    Niee. Bretonia jako frakcja istniała wieć to nie od tego zależy.

Nevon grałem sylvania i aż takich dużych dochodów nie mają. Może mają bardzo tanie jednostki no ale to bardzo dziwne było nawet mając tak tanie jednostki.
    Co do budynków to chodziło mi o to że jest wiele budynków które nie maja zdjęć, nie dają żadnych bonusów i że jest zbyt mało róznorodnych budynków u niektórych frakcji.

Chłop
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    0
    Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Mod warhammer medieval 2

Hej, jestem tu nowy, jak coś przeniosę temat, z góry przepraszam. Mianowicie zainstalowałem Call of Warhammer: Beginning of The End Times ze strony-
    http://www.moddb.com/mods/call-of-wa...-the-end-times
    wklejałem różne spolszczenia, gra się uruchamiała a po 6 sekundach do pulpitu schodziła. Gdy wklejałem orginalny angielski text mogłem grać, zależy mi na polskim spolszczeniu, pomożecie?

Ostatni Smok Awatar Rhaegrim
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    63
    Otrzymał 47 podziękowań w 35 postach
    Nie nie ma takiego na razie i długo nie będzie.

PS.
    Temat niepotrzebny, przeniosę posty, ale to już rano.
    Nie zakładaj takich na przyszłość, upominam.

Dzięki dobrej duszy, która zrobiła to za mnie.
    Ostatnio edytowane przez Rhaegrim ; 24-07-2016 o 11:27
    "Madness you say! Do you fear me? Are you afraid of what I might do, of what I might say? What a fascinating reaction''

Chłop
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    7
    Otrzymał 1 podziękowanie w 1 poście
    Witam.
    Mam następującego buga podczas ładowania gier po crashu rozgrywki w tym modzie.
    http://i.imgur.com/hBrmm6Q.png
    Jakieś pomysły z czego to wynika? Wątpie aby to był problem komputera - GTX 970, intel core I5-4690 2x 3.50 GHz, 16GB DDR3.

Szambelan Awatar Araven
    Tournaments Joined
    2
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    401
    Otrzymał 277 podziękowań w 235 postach
    Taki bug się czasem zdarza na różnych modach, ten akurat dotyczy sprzętu, jak się bezie powtarzał obniż lekko ustawienia grafiki. Mod ma wiele innych bugów z racji na jego niedopracowanie.

6. Użytkownicy którzy uznali post Araven za przydatny:

Wojski
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    7
    Co do tej modyfikacji to chyba nie doczekamy się dalszych usprawnień ;/ ostatnio przeglądałem orginalne forum moda i zero informacji o dalszych pracach możliwe że coś przeoczyłem i podaje złe informacje ale tak może niestety być że nie mylę sie :/

Chłop
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    0
    Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
    To dziwne bo na tej stronie:
    http://www.moddb.com/mods/call-of-wa...-the-end-times
    Stale są podawane informacje odnośnie nowego patcha który powinien się ukazać w niedalekiej przyszłości. Ma on oprócz dodania nowych jednostek znacznie poprawić balans rozgrywki, stabilność kampanii, SI na mapie kampanii oraz usunie wiele mniejszych błędów.

Wojski
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    7
    patrz ale na angielskim forum total war nic nie da się znaleźć. Przepraszam za swoj bład i dzięki za podesłane informacje

Szambelan Awatar chochlik20
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    292
    Otrzymał 482 podziękowań w 340 postach
    Ściągnąłem rozpakowałem i okazuje się, że Araven miał rację. Mod jest samodzielny. Zastanawia mnie tylko czy, gdy wywalę Call-a to będzie chodził.
    Pierwsze wrażenie po kilku turach.
    Mapa jest przeogromna, co uznaję za mega, ale to mega plus.
    Z nowych nacji mamy:
    - Niepodzielny Chaos
    - Lizardmennów
    - Tomb King
    - Królestwo Ogrów
    - Leśne Elfy
    - Skaveny
    - Bretonie
    - Nocne Gobliny
    - Dog of War - zastąpiły Księstwa Graniczne
    Ogólnie rzecz ujmując do dyspozycji mamy mnóstwo nowych jednostek min. demigryfy, harpie, olbrzymy, gigantyczne pająki, potężne demony. W sumie każda nacja została wzmocniona.
    Nie istnieją trwałe sojusze pomiędzy imperialnymi prowincjami, co jest nowością.
    Nie wiem, jak jest ze stabilnością, bo rozegrałem zaledwie parę tur. Mam nadzieje, że jest z tym źle.
    Ogólnie ciekawi mnie kilka rzeczy:
    - możliwości szkoleniowe Wysokich i Mrocznych Elfów oraz krasnoludów - czy szkolenie ogranicza się do prowincji z portem i górskich dla brodaczy
    - jednostki najemne/elitarne - dostajemy je z eventów bez możliwości późniejszego szkolenia?
    - najazdy złych nacji - są eventy o tym?
    Przepis na idealną kawę:

Grafik: Co to za lura!? Kawa powinna być czarna, mocna, ostra i aromatyczna. Zrób mi drugą.

Tytus: Rozkaz! Kawa powinna być czarna… Carbo medicinalis, czyli węgiel drzewny powinien ją doczernić. …mocna… Czy może być coś mocniejszego od spirytusu 95%? …ostra i aromatyczna… Reszty dokona papryka, pieprz, jodyna i… dezodorant „Brutal”.
    Grafik: O, teraz to jest kawa! To mnie postawi na nogi!
    Tytus: Szkoda, że nie dodałem jeszcze dynamitu.

Księga XVI

Wojski
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    7
    Chochlik aktualnie mamy wersie 1.01 jak dobrze pamiętam, tam jest strasznie dużo bugów, za niedługo ma wyjśc patch i na pewno wiele rzeczy zostanie zmienionych, wiele jednostek ma być dodanych, naprawione finanse itp
    Trzeba przyznać że już w tej wersji gdzie mod nie jest jeszcze dobrze zrobiony i jest to chyba minimum tego co będzie w oficialnej becie to dużo się zmieni

Strona 8 z 17 PierwszyPierwszy ... 678910 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów