Legia się pokazała z najgorszej strony. A najlepsze jest jednak to że znowu będą wyciągane konsekwencje z powodu kiboli.
Legia się pokazała z najgorszej strony. A najlepsze jest jednak to że znowu będą wyciągane konsekwencje z powodu kiboli.
Śmierć to Twoje przeznaczenie.
A poza tym sądzę, że Rzym należy zniszczyć.
KABANOS to taka kiełbaska i zespół muzyczny, oba polecam.
Jeśli nie musisz czegoś zrobić, to nie rób. Ale jeśli już musisz, to zrób to szybko.
I powinny takowe być skoro kilkunastu idiotów wyrywa gaz ochronie a potem go używa wobec kibiców przyjezdnych. LM to nie Extraklapa gdzie niektóre rzeczy uchodzą płazem a konsekwencje tego oraz odpalenia rac mogą być dość kosztowne.
Widocznie nawet kibicowsko Legia nie dorosła do reprezentowania polskiej piłki klubowej.
In quexquichcauh maniz camanahuatl ayc pollihuiz yn iteno yn itauhca in Mexico-Tenochtitlan
Jeśli avek to tylko z Indianką!
https://www.youtube.com/channel/UCo3...6M-C3c_Wc_57BQ
Był czas kiedy osobnika owego zwano @zajac.
Ale ja nie mówię że nie powinny być wyciągane konsekwencje...
Ja po prostu się zastanawiam kiedy nasze aspirujące do pucharów kluby zrozumieją że kibole to szkodniki które powinni zwalczać z pełną konsekwencją i stanowczością, a nie przez palce patrzeć.
Śmierć to Twoje przeznaczenie.
A poza tym sądzę, że Rzym należy zniszczyć.
KABANOS to taka kiełbaska i zespół muzyczny, oba polecam.
Jeśli nie musisz czegoś zrobić, to nie rób. Ale jeśli już musisz, to zrób to szybko.
Wydaje mi się , że Legia jest na dobrej drodze do tytułu najgorszej w historii drużyny ligi mistrzów. Obecnie tytuł ten piastuje Dinamo Zagrzeb z dorobkiem 0 punktów i bilansem bramek 22 straconych do 3 zdobytych.
"Nie jest umarłym ten, który spoczywa wiekami, nawet śmierć może umrzeć wraz z dziwnymi eonami"
Z tym że Legia żadnej nie zdobędzie.
A temu bydłu z żyłety powinni dowalić dożywotni zakaz stadionowy i tyle. Po problemie. W ogóle każdemu kto nie umie się zachować dawać dożywotni zakaz i ogromną grzywnę. Jak w Anglii. Kiedy strach chodzić na mecze to trzeba grać przy zamkniętym stadionie i tyle. Z bydłem nie ma co się patyczkowac.
W ogóle wszędzie gdzie ci idioci z Legii nie pojadą to robią wstyd i hańbę na całą Polskę. Wystarczy sobie przypomnieć ostatnią LM i LE. Dzicz.
Myślę, że 15 mln euro kary dla Legii by wystarczyło![]()
Kibice BvB też chyba race odpaliliLM to nie Extraklapa gdzie niektóre rzeczy uchodzą płazem a konsekwencje tego oraz odpalenia rac mogą być dość kosztowne.
To co pokazała Legia... Nawet serca nie zostawili na boisku. Jakby przynajmniej jakoś walczyli a tak to może ze 3 grajków Legii coś tam chciało zrobić, reszta to chciała jak najszybciej zejść. Podejrzewam, że niektórzy to ledwo wyszli i już chcieli schodzić. Trener Basnik Hasi jeszcze gorzej - nie tylko pod względem prowadzenia drużyny ale i tego co mówił po gwizdku
Edit: Jak myślicie Ronaldo zdobędzie króla strzelców dzięki meczom z Legią?![]()
Stary nick:kujon333
To ja krótko od strony praktycznej.
Beznadziejnie się oglądało ten mecz. Zero taktyki, praktycznie brak zaangażowania graczy (przebiegli mniej niż Borussia, mimo 30% posiadania i ponoć ciągłego biegania za piłką). 0:3 w 17 minut to jakiś koszmar.
Jeżeli chodzi o samą atmosferę na trybunach, podobało mi się. Świetna oprawa. Było głośno, chociaż wynik raczej by wskazywał, że powinna być cisza jak makiem zasiał (i na 99% stadionów tak by właśnie było). Chuligańska akcja przy sektorze BVB jakoś mnie nie rusza, bo i tak za takie rzeczy uefa nie robi strasznych kar. Natomiast "Jude Jude BVB" to już porażka. Co z tego, że z gniazda szło "Nutte" czy jakoś tam. Nie trzeba być Einsteinem żeby się domyślić, co zaczną śpiewać słabo słyszący.
Z drugiej strony, po tym meczu to nawet nieszczególnie chce się iść na Real. Jeżeli BVB na chodzonego wkłada 6 bramek, to co będzie jak Ronaldo poleci po ambicji na króla strzelców.. Jak bramkę wkłada Goetze, to co będzie tam wyprawiał Ronaldo. Może lepiej, jeżeli kolejny blamaż będą oglądały krzesełka.
Co do kiboli, Wy ich nie lubicie, ja lubię. Kwestia gustu. Natomiast w odpowiedzi na pytanie, dlaczego żaden polski klub ich nie wywali - odsyłam do przypadka Zawiszy i Osucha. Poziom polskiej piłki jest żenujący i typowy kibic - zainteresowany wyłącznie boiskiem - nie będzie chodził na mecze Ekstraklasy. Ultrasi utrzymują te kluby czy się tego chce czy nie. Oczywiście, można twierdzić, że jak się wywali Ultrasów, ty przyjdą zwyczajni kibice. Tylko że ... wiele już było takich przypadków (Legia za ITI, Zawisza za Osucha, Wisła za Bednarza) i zawsze kończyło się tak samo - pustki na trybunach, nędza na boisku i rosnący dług w kasie.
BVB odpalało 3-krotnie race, chociaż w łącznej ilości kilkunastu. Dodatkowo po skoku chulganów Legii, sami też próbowali rozwalić drzwi na sektor Legii.
Najgorszy z tego wszystkiego jest trener Legii,jego wypowiedzi to kompromitacja i wstyd na całej linii,ja nie wiem jak ten człowiek może jeszcze tam pracować...
Keep your friends rich and your enemies rich and wait to find out which is which.
Nie przesadzajcie z tym słowem "wstyd". Wstydzić to się można za siebie, a nie za jakiś innych, często trefnych ludzi. Ten trener to porażka, ale wstydu nie czuję. Tak samo kopacze - mnie oni wstydu nie przynieśli, tylko sobie. A swoją drogą to ten wczorajszy wynik, czy ten Celtiku z Barcą, albo Rostova (w-mistrza Rosji) z Bayernem jasno pokazują, że coś nie tak jest z tą piłką. Z fajnego sportu robi się korporacyjny potwór karmiony rok do roku przez uefa i sponsorów. Bo nie o to powinno chodzić w piłce, żeby ludzie z całej Europy dopingowali wąskiej grupie kilkunastu klubów z 4 - 5 krajów, które odskoczyły do innej galaktyki dzięki kasiorze. Beznadziejny kierunek i co gorsze - okropne prognozy na przyszłość. Bo jeszcze więcej kasy pójdzie do tych kilkunastu klubów, a cała reszta z poziomu 0:7 zacznie zmierzać w kierunku wyników dwucyfrowych.
Zamiast pomstować na Legię, trzeba powiedzieć sobie jasno, że wszyscy karmimy ten biznes, w którym kluby z większości krajów europejskich są całkowicie nieatrakcyjne dla większości zwyczajnych kibiców. Platini to był złodziej, ale przynajmniej próbował odrobinę odwrócić realia i dopuścić do koryta więcej klubów spoza 4-5 topowych krajów. Już za rok ta reforma zostanie cofnięta, a my będziemy widzieć więcej transferów za dziesiątki / setki (?) mln Euro. Chore.