Mogli dać od razu 12 Rank i wtedy rzeczywiście do końca rozgrywki, by się opłacało je rekrutować- niektóre.
Mogli dać od razu 12 Rank i wtedy rzeczywiście do końca rozgrywki, by się opłacało je rekrutować- niektóre.
Ech, jak Ty już coś palniesz... w jakiej grze z serii jednostka mogła zdobyć 12 poziom?
Prawdę mówić ja to bym już wolał wariant z przekształceniem. Znaczy nabijasz zwykłą jednostką 9 poziom (3 złote belki) i jednostka przemienia się w ten sławny regiment. Z tym że można było by ich mieć większą liczbę np. 3-5 sztuk. Widzę jak trzeba by kombinować w bitwach by nie stracić takiego weterana 8 belkowego.
Śmierć to Twoje przeznaczenie.
A poza tym sądzę, że Rzym należy zniszczyć.
KABANOS to taka kiełbaska i zespół muzyczny, oba polecam.
Jeśli nie musisz czegoś zrobić, to nie rób. Ale jeśli już musisz, to zrób to szybko.
Dobra, mój błąd.
Ta 9 ranga to tylko kosmetyczna zmiana. Nic w statystykach nie zmienia, jedynie 3 złote belki na karcie jednostki się pojawiły.
To tym bardziej pokazuje jak bardzo te legendarne zasysają. I to że można normalnie werbować aż tak podkoksane jednostki to pokazuje jak bardzo ta gra jest nie przemyślana mechanicznie. Bo nie chciało im się policzyć tych belek ile można zdobyć.Ta, szczególnie że dość łatwo jest rekrutować jednostki z lvl 7-9 w grze.
Weźcie już przestańcie narzekać, bo to nawet nie jest śmieszne.![]()
I właśnie to nie jest śmieszne.
Ostatnio edytowane przez Ituriel32 ; 15-09-2016 o 06:08
Jeśli nie musisz czegoś zrobić, to nie rób. Ale jeśli już musisz, to zrób to szybko.
Belek do zdobycia jest 9 max. A normalnie nie można rekrutować powyżej 3.
No nie wiem, wydaje mi się że po opracowaniu technologi i wstawieniu upiornego króla spokojnie wampirami rekrutowałem straż grobową na srebrnych belkach. Po pracy zobaczę technologie.
Cóż, to udało Ci się ładne combo. Ja maksymalnie miałem 3 brązowe belki orkami.