Ale Volmar i Ghorst mieli standardowe pozycje startowe...Ja teoretycznie nie miałem zamiaru kupować Lord Packów przed przeceną o 50%, ale w tym wypadku zaryzykuję i kupię w ciemno. W końcu coś dobrego z Krasiami i Orkami - poprzednie z Ghorstem i Volkmarem miało tylko i wyłącznie jedną wadę - Ghorst nie miał unikatowej pozycji startowej w Tempelhof. Volkmar miał wg mnie dobrą startową pozycję.
Dopiero w modzie na osobne pozycje zmienili Volmarowi.
Śmierć to Twoje przeznaczenie.
A poza tym sądzę, że Rzym należy zniszczyć.
KABANOS to taka kiełbaska i zespół muzyczny, oba polecam.
Jeśli nie musisz czegoś zrobić, to nie rób. Ale jeśli już musisz, to zrób to szybko.
Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
"Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo
Zobaczcie, już zapowiedzieli nowe DLC dla Zielonoskórych i Krasnoludów!![]()
O dziwo oczy Skarsnika w Ciemności świecą się na czerwono, jak oczy jakiegoś Skavena, do tego jeszcze "darkness"...![]()
Co jak co, ale Trailer to zrobili 10/10![]()
Hej, nie było więc wklejam
https://www.reddit.com/r/totalwar/co...rzag_on_steam/
Nie wiem dlaczego ale jeszcze godzine temu na telefonie link działał do steama z opisem Wurrzag'a. Teraz już nie, ale opis się zachował z reddit przynajmniej
No to ładnie, zieloni i brodacze będą mieli w końcu 4 LL, ci ostatni co prawda po zakupie listopadowego White Dwarfa.
Jeśli flc z Wurrzag i jego grą jako osobny klan też byłaby potwierdzona, to szkoda że w dlc nie ma jakiś dzikich orków.
Jeśli nie musisz czegoś zrobić, to nie rób. Ale jeśli już musisz, to zrób to szybko.
Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
"Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo
Gdzie jest Karak Azgaraz? Bo to tam będzie zaczynać mój Goblin?
To jest ta mała mieścina przy końcu mapy?
- - - - - - - - - - - -
A to co cieszy dodatkowo to nowe budynki, jeśli dobrze czytam to aż po 1 na rasę zielonych i brodaczy + Unikalny w Karak 8 szczytów.
Plus dodatkowe technologie. Łącznie coś koło 3 sztuk.
- - - - - - - - - - -
Ciekawe czy obie "nowe" nacje będą miały zmienione wytyczne kiedy kieruje nimi SI.
- - - - - - - - - - -
Ile jednostek goblinów tych zmienionych nazwach.