Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
"Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo
Tylko, że te osady gdzie oni są mają już mury - a jak słusznie Ituriel zauważył, w tym wypadku umieszczenie w nich jazdy jest bezsensowne. Z kolei wioski I i II poziomu to sami wieśniacy, którzy -no nie oszukujmy się- są strasznie słabi bez wsparcia rycerstwa.
This content pack also includes an update to the Chaos Warriors army roster in the shape of three new units: Feral Manticores, Marauder Horsemasters and Aspiring Champions. - wzięte stąd http://store.steampowered.com/app/404015/. Wychodzi na to że i chaos doczekał się paru nowości
PS: Stream się zaczął o 16.
Keep your friends rich and your enemies rich and wait to find out which is which.
Z jednej strony jestem minimalnie zawiedziony, bo liczyłem na coś dzikiego dla Wurrzaka. Ale z drugiej te 3 jednostki dla Chaosu cieszą mnie niezmiernie.
Same jednostki nie są jakoś przesadnie fajne, poza latadłem. Ale tu bardziej chodzi o fakt że nacja z dlc dostała uzupełnienie pod postacią flc. Co zapala zielone światło dla uzupełniania dlc zwierzaków.
Śmierć to Twoje przeznaczenie.
A poza tym sądzę, że Rzym należy zniszczyć.
KABANOS to taka kiełbaska i zespół muzyczny, oba polecam.
Jeśli nie musisz czegoś zrobić, to nie rób. Ale jeśli już musisz, to zrób to szybko.
Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
"Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo
A spodziewałeś się że dadzą coś wypasionego? Patrząc na to jak bardzo nie kompletny jest Chaos, to już ta Mantykora jest plusem. Pomijam fakt że to chyba wierzchowiec jest i model był już dawno gotowy.Sęk w tym, że Horsemastersi i Aspiring Champions to ulepszone wersje Maruderów Konnych i Wojaków Chaosu. Z kolei Mantykora to u nich jedyny unikat.
Jeśli nie musisz czegoś zrobić, to nie rób. Ale jeśli już musisz, to zrób to szybko.
Chciałem zacząć moją czwartą kampanię właśnie orkami i trochę czekałem na te zapowiedzi dlc czy zaproponują coś ciekawszego od Grimgora. I szczerze to goblinami zagrałbym chętniej, ale jak dają darmowego LL to chyba po prostu zagram nim, a tamto dlc kupi się na promocji. Cieszy uzupełnienie dla Chaosu.
Ja mam nadzieje że chociaż zmienią gwardię Azhaga na coś mocniejszego, bo w tej chwili ma ją najsłabszą. Nie znamy jeszcze obstawy Skarsnika, ale przez to że będą to same gobliny, więc powątpiewam w jej siłę, chyba że dadzą Arachnarok.
A Kampania Wurrzakiem na bank będzie śmieszna. Tylko szkoda że wszyscy zaczynają z 1 regionem. Naprawdę chciałbym by jakaś nacja zaczynała z większa liczbą.
A to nie jest ten sam model ktory jest w zakleciu przywolane mantikory (chyba Transformation of costam sie to nazywa) w szkole bestii? Wtedy to bedzie niezalezna jednostka, ale pewnie w praktyce to reskin juz istniejacej mantikory (cos jak ogary chaosu i dire wolves u Wampirow).