Strona 95 z 368 PierwszyPierwszy ... 45859394959697105145195 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 941 do 950 z 3671

Wątek: DLC/FLC/Legendarni Lordowie - spekulacje, dyskusja.

Dowódca 101. Powietrznodesantowej Awatar Arroyo
    Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 490
    Otrzymał 1 041 podziękowań w 702 postach
    Cytat Zamieszczone przez Krwawy_Baron Zobacz posta
    Tylko mam wrażenie, że w Warhammerze włócznicy cofnęli się do epoki Rome:Total War - nie są już tak zabójczy dla jazdy, choć owszem wciąż są groźni. Zresztą ile tych włóczników jest? 2 jednostki w Imperium (nie licząc halabard), jedna u Zielonoskórych i szkieletory z włóczniami u Wampirów. Chaos i Krasnoludy w ogóle ich nie mają (jeśli pominiemy halabardników w Chaosie). Dodanie nowych jednostek kawaleryjskich i wrzucenie jednostek Knights of the Realm w garnizony (nie pamiętam jak się w polskiej wersji nazywają) powinno rozwiązać problem, tym bardziej na mapie kampanii gdzie komputer na autowalkach liczy tylko statystyki i liczebność jednostek.
    Ale Knights of the Realm (Rycerze Królestwa) już są w garnizonach, ale rozwiniętych.

Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
    II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
    "Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo

Podstoli Awatar Krwawy_Baron
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    65
    Otrzymał 50 podziękowań w 43 postach
    Tylko, że te osady gdzie oni są mają już mury - a jak słusznie Ituriel zauważył, w tym wypadku umieszczenie w nich jazdy jest bezsensowne. Z kolei wioski I i II poziomu to sami wieśniacy, którzy -no nie oszukujmy się- są strasznie słabi bez wsparcia rycerstwa.

Szambelan Awatar Il Duce
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    163
    Otrzymał 384 podziękowań w 264 postach
    This content pack also includes an update to the Chaos Warriors army roster in the shape of three new units: Feral Manticores, Marauder Horsemasters and Aspiring Champions. - wzięte stąd http://store.steampowered.com/app/404015/. Wychodzi na to że i chaos doczekał się paru nowości

PS: Stream się zaczął o 16.
    Keep your friends rich and your enemies rich and wait to find out which is which.

4. Następujących 2 użytkowników podziękowało Il Duce za ten post:

Zagubiony Teoretyk / Stara Gwardia Awatar Ituriel32
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    148
    Otrzymał 393 podziękowań w 292 postach
    Z jednej strony jestem minimalnie zawiedziony, bo liczyłem na coś dzikiego dla Wurrzaka. Ale z drugiej te 3 jednostki dla Chaosu cieszą mnie niezmiernie.
    Same jednostki nie są jakoś przesadnie fajne, poza latadłem. Ale tu bardziej chodzi o fakt że nacja z dlc dostała uzupełnienie pod postacią flc. Co zapala zielone światło dla uzupełniania dlc zwierzaków.

Śmierć to Twoje przeznaczenie.
    A poza tym sądzę, że Rzym należy zniszczyć.

KABANOS to taka kiełbaska i zespół muzyczny, oba polecam.

Jeśli nie musisz czegoś zrobić, to nie rób. Ale jeśli już musisz, to zrób to szybko.

Podstoli Awatar Krwawy_Baron
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    65
    Otrzymał 50 podziękowań w 43 postach
    Cytat Zamieszczone przez Ituriel32 Zobacz posta
    Co zapala zielone światło dla uzupełniania dlc zwierzaków.
    Gdyby jeszcze Todbringera zrobili grywalnego w tej "dedykowanej kampanii" Zwierzoludzi... Ale na to chyba nie ma szans, znając ich podejście to za dużo wymagam od firmy Creative Assembly.

Dowódca 101. Powietrznodesantowej Awatar Arroyo
    Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 490
    Otrzymał 1 041 podziękowań w 702 postach
    Z jednej strony jestem minimalnie zawiedziony, bo liczyłem na coś dzikiego dla Wurrzaka. Ale z drugiej te 3 jednostki dla Chaosu cieszą mnie niezmiernie.
    Same jednostki nie są jakoś przesadnie fajne, poza latadłem. Ale tu bardziej chodzi o fakt że nacja z dlc dostała uzupełnienie pod postacią flc. Co zapala zielone światło dla uzupełniania dlc zwierzaków.
    Sęk w tym, że Horsemastersi i Aspiring Champions to ulepszone wersje Maruderów Konnych i Wojaków Chaosu. Z kolei Mantykora to u nich jedyny unikat.

Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
    II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
    "Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo

Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    148
    Sęk w tym, że Horsemastersi i Aspiring Champions to ulepszone wersje Maruderów Konnych i Wojaków Chaosu. Z kolei Mantykora to u nich jedyny unikat.
    A spodziewałeś się że dadzą coś wypasionego? Patrząc na to jak bardzo nie kompletny jest Chaos, to już ta Mantykora jest plusem. Pomijam fakt że to chyba wierzchowiec jest i model był już dawno gotowy.

Jeśli nie musisz czegoś zrobić, to nie rób. Ale jeśli już musisz, to zrób to szybko.

Łowczy
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    10
    Otrzymał 15 podziękowań w 10 postach
    Chciałem zacząć moją czwartą kampanię właśnie orkami i trochę czekałem na te zapowiedzi dlc czy zaproponują coś ciekawszego od Grimgora. I szczerze to goblinami zagrałbym chętniej, ale jak dają darmowego LL to chyba po prostu zagram nim, a tamto dlc kupi się na promocji. Cieszy uzupełnienie dla Chaosu.

Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    148
    Ja mam nadzieje że chociaż zmienią gwardię Azhaga na coś mocniejszego, bo w tej chwili ma ją najsłabszą. Nie znamy jeszcze obstawy Skarsnika, ale przez to że będą to same gobliny, więc powątpiewam w jej siłę, chyba że dadzą Arachnarok.

A Kampania Wurrzakiem na bank będzie śmieszna. Tylko szkoda że wszyscy zaczynają z 1 regionem. Naprawdę chciałbym by jakaś nacja zaczynała z większa liczbą.

Podczaszy Awatar Janek
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    35
    Otrzymał 35 podziękowań w 26 postach
    A spodziewałeś się że dadzą coś wypasionego? Patrząc na to jak bardzo nie kompletny jest Chaos, to już ta Mantykora jest plusem. Pomijam fakt że to chyba wierzchowiec jest i model był już dawno gotowy.
    A to nie jest ten sam model ktory jest w zakleciu przywolane mantikory (chyba Transformation of costam sie to nazywa) w szkole bestii? Wtedy to bedzie niezalezna jednostka, ale pewnie w praktyce to reskin juz istniejacej mantikory (cos jak ogary chaosu i dire wolves u Wampirow).

Strona 95 z 368 PierwszyPierwszy ... 45859394959697105145195 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów