Strona 96 z 368 PierwszyPierwszy ... 46869495969798106146196 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 951 do 960 z 3671

Wątek: DLC/FLC/Legendarni Lordowie - spekulacje, dyskusja.

Dowódca 101. Powietrznodesantowej Awatar Arroyo
    Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 490
    Otrzymał 1 041 podziękowań w 702 postach
    Cytat Zamieszczone przez Ituriel32 Zobacz posta
    A spodziewałeś się że dadzą coś wypasionego? Patrząc na to jak bardzo nie kompletny jest Chaos, to już ta Mantykora jest plusem. Pomijam fakt że to chyba wierzchowiec jest i model był już dawno gotowy.
    Akurat Mantykora to nie wierzchowiec, w przeciwieństwie do Chimery. Dodam więcej, Mantykorę możesz normalnie przyzwać Bursztynowym Magiem/Szamanem Bestii. Co dalej? A tak, spodziewałem się raczej innych jednostek, których im brakuje. Vortex Beast'a/Rycerza Khorne'a na molochu czy choćby "wzmocnienia" jednostki poprzez późniejszy wybór mrocznego boga, dzięki czemu zyskuje buffy/debuffy i zmienia się jego skin, albo Marudera na Rumaku Slaanesha, ew. właśnie coś z magią Tzeentcha/Nurgle'a/Slaanesha.

Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
    II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
    "Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo

Podstoli Awatar Krwawy_Baron
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    65
    Otrzymał 50 podziękowań w 43 postach
    No ale przecież gra będzie jeszcze przez co najmniej rok rozbudowywana, także tych brakujących oddziałów - prędzej czy później się doczekamy. Albo w randomowych update'ach albo jeśli ten ruski przeciek o DLC był prawdziwy - to przy okazji dodatku z Chaosem. Dodatkowo myślę, że Chaos dostanie przynajmniej jeszcze jednego legendarnego lorda (ja bym chciał kogoś od Nurgle'a).

Jeszcze zastanawia mnie jedna sprawa: skoro Skarsnik, Wurrzag i nowy Krasnolud mają występować w kampanii w osobnych frakcjach, to czy zwykli Zielonoskórzy i Krasnoludy będą mogli zdobyć tych lordów w inny sposób, niż wchodzenie z ich państwami w konfederację. I odwrotnie, czy Belegar będzie mógł rekrutować np. Ungrima. CA gdzieś to objaśniało, czy trzeba czekać do premiery?
    Ostatnio edytowane przez Krwawy_Baron ; 15-10-2016 o 15:55

Chłop
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    35
    Otrzymał 11 podziękowań w 7 postach
    Witam. Panowie mam pytanie Czy ten LL krasnali w White Dwarf będzie także dostępny w androidowej wersji magazynu ? ( pływam na statkach po oceanie indyjskim i mam utrudniony dostęp do prasy ) Pozdrawiam i dziękuje z góry za pomoc.

Łowczy
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    10
    Otrzymał 15 podziękowań w 10 postach
    Dla twojego spokoju wysłałbym zapytanie bezpośrednio do redakcji.

Cześnik Awatar FireFighter
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    2
    Otrzymał 19 podziękowań w 13 postach
    Chłopaki (i dziewczyny?) czy wiecie gdzie można kupić to najnowsze dlc poza steam? Nie posiadam karty kredytowej żeby tam kupić, a na stronach typu muve, ultima nie ma. Oczywiście chodzi mi o polską dystrybucję, a nie klucze z allegro za przysłowiową złotówkę

Cześnik Awatar NiemiłosiernySamarytanin
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    27
    Otrzymał 43 podziękowań w 32 postach
    Może doładuj steama przez Paysafecard i kupisz wtedy bez karty kredytowej.

Zagubiony Teoretyk / Stara Gwardia Awatar Ituriel32
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    148
    Otrzymał 393 podziękowań w 292 postach
    Ja używam Paysafecard. Natomiast jeśli nie chcesz tego robić to poczekaj do premiery aż na Muve pojawią sie klucze. Akurat dlc do młotka pojawiają się z poślizgiem.

- - - - - - - - - - -

Nowe jednostki legendarne krasnoludów podobają mi się dużo bardziej, tak z wyglądu z powodu żywszych barw, jak i z statystyk. Natomiast te od zielonoskórych... Chyba jedyne fajne to wielki pająk i czarne orki. Zaś cała goblińska reszta wydaje mi się za słaba. Jak na jednostki w teorii w pełni rozwinięte, ich statystyki nie zachwycają. Choć może umiejętności dodatkowe będą to nadrabiać.

Śmierć to Twoje przeznaczenie.
    A poza tym sądzę, że Rzym należy zniszczyć.

KABANOS to taka kiełbaska i zespół muzyczny, oba polecam.

Jeśli nie musisz czegoś zrobić, to nie rób. Ale jeśli już musisz, to zrób to szybko.

Cześnik Awatar FireFighter
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    2
    Otrzymał 19 podziękowań w 13 postach
    Dzięki za rady, chciałem skorzystać z tego paysafecard' a, a tu właśnie się na Muve pojawiło.

Zagubiony Teoretyk / Stara Gwardia Awatar Ituriel32
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    148
    Otrzymał 393 podziękowań w 292 postach
    Na muve tez już można płacić przez paysafecard. Choć jest wtedy cena zwiększona o 7%.

- - - - - - - - - - - -

-40% do rekrutacji i utrzymania goblinów (globalnie?), jestem pod wrażeniem. Natomiast trucizna dla armii jest trochę rozczarowująca. Znaczy do nocnych goblinów jak najbardziej pasuje, ale podobny efekt ma już pewien nekromanta.
    Z taniości akcji bohaterów na mapie kampanii jestem w sumie średnio zadowolony.

Śmierć to Twoje przeznaczenie.
    A poza tym sądzę, że Rzym należy zniszczyć.

KABANOS to taka kiełbaska i zespół muzyczny, oba polecam.

Jeśli nie musisz czegoś zrobić, to nie rób. Ale jeśli już musisz, to zrób to szybko.

Podstoli Awatar Krwawy_Baron
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    65
    Otrzymał 50 podziękowań w 43 postach
    Może jeszcze wzmocnią działanie zatrutej broni? W Attyli u Słowian jest ona OP, a Warhammerze prosi się ona o buffa.

Przeglądając materiały przedpremierowe przekonałem do tego DLC i planuję go zakupić jeszcze w preorderze, w stosunku jakość/cena bije on chyba wszystko co jak dotąd wyszło do tej gry. A co do tych jednostek u Zielonych to nie byłbym wobec nich (a przynajmniej części z nich) taki krytyczny - w końcu rozstawianie partyzanckie i zdolność maskowania (to drugie w przypadku Nocnych goblinów) może dawać świetne rezultaty w rajdach i atakach od tyłu na wrogą artylerię i strzelców.

Strona 96 z 368 PierwszyPierwszy ... 46869495969798106146196 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów