Na razie pewnie żaden event nie dotyczy szczurków, dopiero jak ta rasa się pojawi, to wtedy powstaną eventy z nią związane.
Na razie pewnie żaden event nie dotyczy szczurków, dopiero jak ta rasa się pojawi, to wtedy powstaną eventy z nią związane.
Śmierć to Twoje przeznaczenie.
A poza tym sądzę, że Rzym należy zniszczyć.
KABANOS to taka kiełbaska i zespół muzyczny, oba polecam.
Jeśli nie musisz czegoś zrobić, to nie rób. Ale jeśli już musisz, to zrób to szybko.
Muszę przyznać, że kampania Klanu Angrund na legendarnym to chyba najtrudniejsza w jaką grałem w Warhu.
Coś się kończy, coś się zaczyna.
Nie radzę sobie tym Skarsnikiem z Karak Norn...![]()
To wszystko to są skrypty. Zagrasz kilka razy od nowa i poznasz ruchy wrogów. Na jakim poziomie grasz?
Coś się kończy, coś się zaczyna.
Nie do końca, Turek - raz jest tak, że klan Belegara zaprasza na wspólną zabawę przeciw mnie Karak Ziflin z północy, a raz nie. Poziom trudny jest tu trafiony przez CA![]()
Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
"Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo
Nie zwróciłem na to uwagi podczas gry Skarsnikiem, ale juz Belegarem tak.
Karak osiem szczytów nie staje się stolicą nacji Skarsnika/Belegara po jego zdobyciu. CA zapomniała wprowadzić tą kosmetyczną zmianę. Choć w przypadku Belegara utrudnia to trochę handel z którego brodacze korzystają.
Śmierć to Twoje przeznaczenie.
A poza tym sądzę, że Rzym należy zniszczyć.
KABANOS to taka kiełbaska i zespół muzyczny, oba polecam.
Jeśli nie musisz czegoś zrobić, to nie rób. Ale jeśli już musisz, to zrób to szybko.
Ktoś wie, jak teraz trzeba Chaos ostatecznie zniszczyć? Bo pozbyłem się Wojowników Chaosu i ok. 215 tury znów mi się pojawili...
Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
"Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo
Sporo zabawy mam ze Skarsnikiem.
Karak Norm nie udało mi się sforsować, ale w końcu zawarto rozejm. Po tym udałem się na południe by zająć ziemię po Karak Hirn.
A tam dopiero czeka mnie niespodzianka, bo okazało się, że rebelia Crooked Moon zajęła do 30 tury większość ziem na południu (Greenskins rozpaczliwie łapią każde miasto) i niemal wyeliminowała Belegara.
To w zasadzie niezły survival, przyjaciół żadnych, a wojny wypowiada każdy dookoła.![]()