RO? Mógłbyś rozwinąć myśl?![]()
RO? Mógłbyś rozwinąć myśl?![]()
Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
"Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo
Ja jestem zadowolony że nie są hordą. Mogą podbić cały świat, ale poza swoim lasem mają minimalne możliwości budowlane. Ciekawy jestem tej mini kampanii i czy czasem zwierzaki coś dostaną (ale oby nie tak jak boris).
Śmierć to Twoje przeznaczenie.
A poza tym sądzę, że Rzym należy zniszczyć.
KABANOS to taka kiełbaska i zespół muzyczny, oba polecam.
Jeśli nie musisz czegoś zrobić, to nie rób. Ale jeśli już musisz, to zrób to szybko.
Fajne jest też to, że mają wszystkie jednostki z bitewniaka (przynajmniej ostatniej edycji), ale brakuje im jeszcze lorda i 2 bohaterów, co i tak jest niezłym wynikiem.
Bukson, nie do końca. Już daję listę braków - brakuje im:
brak Tkacza Czarów (Lord), brak 2 ścieżek magii - High Magic i Dark Magic (pewnie dojdą), brak znów wielu LL'ów - żony Oriona, Drychy, Aralotha, Bliźniaczek; Jednorożców, Wielkiego Jelenia, Leśnego Licha.
Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
"Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo
To ja pomarudzęszkoda, że kolejne DLC aż tyle kosztuje
![]()
Z kolei nie wiem czy powinienem marudzić czy nie. Na Gwiazdkę kupuję sobie (ekhem, dostaję od Żony) prezent w postaci całego zestawu figurek Sylvaneth:
Lewy, dolny róg.
https://2.bp.blogspot.com/-gSqolhO8O...64956211_n.jpg
Książkę już mam:
http://vanaheim.pl/pl/warhammer-aos-...attletome.html
Nie wiem czy się cieszyć, że będę miał fajne wprowadzenie, czy narzekać że mam przesyt.![]()
Aryann... Sylvaneth... to nie ta seria Warhammera
Ja się cieszę, że już Leśne Elfy są, bo to jednak coś, czego mi brakowało - ciekawego zachodu (sam Khazrak nie czyni cudów).
Ja wiem, że nie ta, ale wiesz jak mnie cieszy?Jak skończę armię Khorne Bloodbound to pochwalę się zdjęciami.
I powiedz, czy można przejść obojętnie obok czegoś takiego? Obok bogini Leśnych Elfów?https://www.games-workshop.com/en-PL...-the-Everqueen (cena zawyżona na ich stronie)
Wydaję mi się, że cena tego dlc ta sama co Zwierzaków, dobrze pamiętam?
Tak, DLC Królestwo Leśnych Elfów ma tę samą cenę, co Zwierzoludzie.