Strona 109 z 368 PierwszyPierwszy ... 95999107108109110111119159209 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 081 do 1 090 z 3671

Wątek: DLC/FLC/Legendarni Lordowie - spekulacje, dyskusja.

Szambelan Awatar Il Duce
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    163
    Otrzymał 384 podziękowań w 264 postach
    Mnie najbardziej cieszy nie samo DLC(nigdy nie byłem fanem WE ani ich stylu gry) a fakt że nie uświadczymy jednego państwa elfów,tylko w przyszłości dostaniemy osobno HE i DE,czyli dwa dużo bardziej przypadające mi do gustu szczepy elfów
    Keep your friends rich and your enemies rich and wait to find out which is which.

2. Użytkownicy którzy uznali post Il Duce za przydatny:

Łowczy
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    10
    Otrzymał 15 podziękowań w 10 postach
    To akurat wydawało się oczywiste biorąc pod uwagę plany CA na trylogię. Poza tym: Wysokie Elfy i Mroczne Elfy naprawdę, naprawdę bardzo się nie lubią i zrobienie Stanów Zjednoczonych Elfów byłoby bardzo nieklimatyczne.

Szambelan Awatar Il Duce
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    163
    Otrzymał 384 podziękowań w 264 postach
    Powiedz to GW które wpadło na tak genialny pomysł
    Keep your friends rich and your enemies rich and wait to find out which is which.

Asuryan
    Gość
    Everqueen to u HE, a nie u WE, jesli chodzi o Młotka.

DLC już zakupiłem.

Łowczy
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    10
    To nie do końca tak. Znaczy się jednym się nie podoba zakończenie waśni HE vs DE w End Times, innym się podoba, ale ponieważ na bieżąco śledzę historię Age of Sigmar to na pewno nie można mówić o jednej frakcji Elfów. Już teraz są podziały figurek na różne frakcje, a prawdopodobnie w 2017 przedstawią nowe Elfy, a podział ten będzie pewnie inny niż przed End Times. Na razie wszystkie Elfy są w Grand Order Alliance i tyle. Everqueen obecnie to Sylvaneth czyli w zasadzie Leśne Elfy, bo nie wiem czy będą ciągnęli "bardziej ludzkie Leśne Elfy". Przepraszam za zjechanie z tematu.
    O ile nie szkoda Ci kilku złotych Asuryan to pewnie taniej będzie w jakimś polskim sklepie. Ja chyba całe 10 zł taniej kupiłem Zwierzoludzi.

Asuryan
    Gość
    Już za późno - skoro napisałem że kupiłem, to oznacza że już kupiłem. A kasy mi nie szkoda - po to pracuję by utrzymać dom i mieć na jakieś tam drobne przyjemności.

Zagubiony Teoretyk / Stara Gwardia Awatar Ituriel32
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    148
    Otrzymał 393 podziękowań w 292 postach
    Ja tam uważam że HE i DE są uszkodzone i wybrakowane. Ale lepsze takie skrzywione elfy niż żadne.
    A tak na poważnie to już się ciesze z tych moich Leśnych ludzików, choć szkoda że mają tylko 2 LL, bo za leśnym królem nie przepadam, wolałbym królową.

Ciekawe ile regionów będzie w Lesie. Na tym obrazku widać 5.
    Ostatnio edytowane przez Ituriel32 ; 18-11-2016 o 08:39

Śmierć to Twoje przeznaczenie.
    A poza tym sądzę, że Rzym należy zniszczyć.

KABANOS to taka kiełbaska i zespół muzyczny, oba polecam.

Jeśli nie musisz czegoś zrobić, to nie rób. Ale jeśli już musisz, to zrób to szybko.

9. Użytkownicy którzy uznali post Ituriel32 za przydatny:

Dowódca 101. Powietrznodesantowej Awatar Arroyo
    Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 490
    Otrzymał 1 041 podziękowań w 702 postach
    Cytat Zamieszczone przez Ituriel32 Zobacz posta
    Ja tam uważam że HE i DE są uszkodzone i wybrakowane. Ale lepsze takie skrzywione elfy niż żadne.
    Zacznijmy od tego, że HE i DE jeszcze nie ma, więc nie ma co oceniać czy są uszkodzone i wybrakowane, czy nie.

mają tylko 2 LL, bo za leśnym królem nie przepadam, wolałbym królową.

Sęk w tym, że CA ma licencję na edycje 6-8, a Królowa Ariel była w 4 edycji tylko. Tak to pojawiała się pobieżnie w opisach. Jedyne możliwe zastępstwa zatem to:
    Drycha, Bliźniaczki, Araloth.

A co do regionów - raczej 5-6, resztę podbijasz tak, jak chcesz z tym, że w terenach poza Athel Loren masz ograniczony poziom rozwoju.

Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
    II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
    "Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo

Łowczy
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    10
    Gameplay wstawiony przez Arroyo jest niesamowity. Moim zdaniem najciekawiej prezentująca się rasa od strony wizualnej. Już się nie waham czy kupuję.

Dowódca 101. Powietrznodesantowej Awatar Arroyo
    Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 490
    Otrzymał 1 041 podziękowań w 702 postach
    Cytat Zamieszczone przez Aryann Zobacz posta
    Gameplay wstawiony przez Arroyo jest niesamowity. Moim zdaniem najciekawiej prezentująca się rasa od strony wizualnej. Już się nie waham czy kupuję.
    Podziękuj Iturielowi, ja tu tylko wstawiam

Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
    II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
    "Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo

Strona 109 z 368 PierwszyPierwszy ... 95999107108109110111119159209 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów