Dlatego wlasnir wziąłem jednak Natalisa, Barona i teraz zbieram na Ciri. Potem myślę o olgierdzie.
Dlatego wlasnir wziąłem jednak Natalisa, Barona i teraz zbieram na Ciri. Potem myślę o olgierdzie.
Nie szło mi Skellige ( epickie 8 zwycięstw na 24 gry... ), a wiewióry mnie trochę znudziły ( 16 zwycięstw na 19 gier, w tym seria 13 wygranych pojedynków z rzędu ). natomiast na północ nie mam obecnie weny i ochoty ( dużo tym grałem na samym początku ). Dlatego postanowiłem stworzyć oryginalny deck potworów ( pogodynkami tej nacji już rzygam, bo połowa pojedynków się z takimi taliami odbywa ). Zrobiłem talię, która wyciąga karty z cmentarza wroga, co mocno uderza w - przez wielu uważaną za najlepszą na ten czas frakcję - Skellige. W jednej z gier, przeciwnik ze Skellige miał tylko jedną kartę na swoim cmentarzu w ostatniej rundzie i nic mu nie dały jego wskrzeszające kapłanki.
Z przerazy wyciągam najczęściej 17 pkt ( raz za 14, a raz rekordowo za 23 punkty ). Bardzo fajna talia, praktycznie nie spotykana, więc można korzystać z niewiedzy przeciwników.
http://www.gwentdb.com/decks/7323-dagon-talia-4
Ksiądz Dominik, hetmanem będąc, uciekł w trawę
I ze strachu nasrał w portki, osrał i buławę...
"Paszkwil od chłopiąt dworskich" o księciu Dominiku Zasławskim.
Wiadomo kiedy dadzą nilfgaard? Bo tylko ta talia obok północy mnie interesuje
Niestety na razie nie wiadomo.
Nie ma co się zamykać na jedno, bo inne talie potrafią dać masę zabawy.
Tak w ogóle w finalnej wersji ma być jakaś kampania fabularna, co może być arcyciekawe.
W sumie czemu jest jeszcze jeden Gerwant do kupienia? Bo jeden jest na starcie, ale za 800 można stworzyć drugiego. O co kaman?
To jest karta premium, jak prezent dla beta testerów. Karta jest animowana ( Geralt ucina łby ). W przyszłości ma być takich więcej.
Doszły mnie słuchy, że Nilfgard ma dojść na początku nowego roku, najprawdopodobniej zostanie też wtedy wydana otwarta beta.
I ta premka zostanie, czy trzeba będzie kupować? BO nie wiem czy zbierać na nowego geralta.
A dlaczego miałby prezent nie zostać?
To jest tak w ogóle bardzo słaba karta złota, dobra na początek.
No chyba, że mówisz o Geralcie:Igni ( bo zwykły Geralt to chyba kosztuje 200 ).
Igni jest niezłe, ale ogólnie lubię kolekcjonować rzeczy, więc pytam. Żeby tylko z tego się nie zrobił jakiś chamski model jak w Hearts Stone.