Mi petyhorce nie szarżują.
Mi petyhorce nie szarżują.
Nie wiem czy komuś to się przyda ale grafika wali się chyba tylko przy węgierskiej piechocie.Jednostki i roostery są już przerobione, także takie informacje są już zbędne.Przy petyhorcach też wywala![]()
k.m mam pytanie mam moda już od dawna i w czasie bitwy mam anomalia graficzne i w większości po bitwie mnie wywala,jest to bardzo fajny mod ale te wywalanie zniechęca czy jest coś poprawione żeby było przyjemnie powalczyć.
k.m
możesz powiedzieć czy zostały przeprowadzone jeszcze jakieś zmiany? Coś typu nowe/zmienionie jednostki, zmiany mapy, zmiany postaci i ich umiejscowienie itp
Cadet spróbuj wgrać ten plik do moda, usunąłem stamtąd hajduków i petyhorców i po prostu zastąpiłem innymi jednostkami, na początku oczywiście będzie chodziło lecz z biegiem czasu komputer może rekrutować te jednostki...ale zawsze coś(mam nadzieje że twórcy nie będą mieli za złe lekką edycje tego pliku
)
Dotyczy to oczywiście graniem RP
(polecam zrobić kopie zapasową poprzedniej wersji pliku)
http://chomikuj.pl/goro4
(z racji wielkości pliku powinien być on do pobrania za darmo)
Ok dzięki zrobię to i zobaczymy czy będzie ok czy nie
No spoko jestem w 49 turze i jak na razie jest ok
Dzieki za plik który zmienia sens grania w tego moda jak dla mnie
Ostatnio edytowane przez Cadet3377 ; 05-12-2016 o 18:33
Mam pytanie.
Czy robiliście coś z finansami rzeczpospolitej na początku?
Nie pamiętam już ile dokładnie ale mi zarabia się ponad -30000
Witajcie zainstalowałem moda, pozbyłem się map.rwm ale czy z plikiem czy bez nie widzę moda w Steamie do odpalenia Gry - mam Total Wara Kingdoms, widzę pozostałe mody prócz Potopu.
Help![]()