"An old friend" to może być Kislev. W końcu to nierozerwalny sojusznik Imperium i przedmurze ludzkiej cywilizacji od dość długiego czasu.
"An old friend" to może być Kislev. W końcu to nierozerwalny sojusznik Imperium i przedmurze ludzkiej cywilizacji od dość długiego czasu.
Jeśli Kislev będzie grywalna frakcją to zapowiada się najtrudniejsza kampania jak do tej pory![]()
Chodziło mi raczej o to, co będzie łącznie z Bretką/Grombrindalem za free w formie DLC
A co do "An Old Friend" - o ile wiem, nie sprecyzowano, czym właściwie to FLC ma być. Możliwości jest zatem wiele, począwszy od właśnie Kislevu przez grywalny na single'u Middenland, Mousillon, przez jakiegoś LL'a, skończywszy na samym Nagashu. W End Times dodano kilka nowych LL'ów (i jest to jedyna zaleta tego czegoś) i jednym z nich jest właśnie Nagash, a biorąc pod uwagę to, że w świecie Warhammera parę razy się "zrespawnował" to i on jest tu możliwy![]()
Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
"Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo
Z tym że Nagasha ciężko nazwać czyimkolwiek przyjacielem. Najbardziej pod nazwę starego przyjaciela pasuje Kislev, bo krasnoludy już są. Oby nie Middenland, bo oprócz jednego zakonu rycerskiego dostaniesz kalkę Imperium (bo w końcu Middenland to część Imperium w bitewniaku).
Darmowym DLC przy Bretonni ma być "new lord", czyli nowy rodzaj generała.
Nie zgodzę się - Middenland dorobił się w VI edycji (a konkretniej w Storm of Chaos) kilku dodatkowych jednostek, Lorda, Bohatera i Legendarnego Lorda (i chodzi mi tu o przywódcę kościoła Ulryka). A co do New Lord to chodzi o Legendarnego Lorda Wampirów. Proponuję poszukać na Reddicie - w jednym z postów pod newsem o FLC dał Darren info o tym.
EDIT: Ba, nawet o tym parę postów temu wspominałem:
http://forum.totalwar.org.pl/showthr...l=1#post421385
Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
"Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo
Jak dla mnie to niebawem przed nami Skaveni (zapewne nie nastepne dlc bo oddzielaja wieksze mniejszymi), ale mechanika bedzie pewenie jak u elfow - brak RO i spaczen (warpstone) zamiast bursztynu.
Co do "old friend" - może dodadzą Morgana Bernhardta jako LL? To protagonista Dark Omen i Shadow of the Horned Rat.
Z tym, że Morgan Bernhardt to najemnik z gier od EA. Nie z gier GW (w bitewniaku go i jego wojaków nie ma).
Podobnie masz z Kasquitem z Mark of Chaos i mroczną elfką - Lileath. Też inna licencja i nie da rady ich dać tutaj.
A co do Skavenów - wątpię. Prędzej Lord Pack, albo Elfy + Jaszczury.
Ja czekam teraz cały czas na raso-paka bo to w nim widzę szanse na ludzkie nacje typu Kislev, Tilea, Estalia i Księstwa. Tym bardziej że takiej paczki nie było jeszcze.
Biały karzeł ma dojść w styczniu dla wszystkich (ciekawe czy sam).
A później dopiero koło lutego bretka z dwoma dodatkowymi flc: LL wampirów (mój typ Red diuk z Mousillon i jako Old friend Middenland. Przy takim obrocie sprawy będę prze szczęśliwy.
Inną sprawą jest to czy Biały karzeł i Bretonia (wraz z całym FLC) będzie towarzyszyć też jakieś dlc.
Śmierć to Twoje przeznaczenie.
A poza tym sądzę, że Rzym należy zniszczyć.
KABANOS to taka kiełbaska i zespół muzyczny, oba polecam.
Jeśli nie musisz czegoś zrobić, to nie rób. Ale jeśli już musisz, to zrób to szybko.
1. A czego właściwie oczekujesz od Księstw Granicznych? Że będą grywalne? Sorki, ta rasa w ogóle niczym się nie wyróżnia.
2. Ten LL Wampirów to równie może być: Zachariasz, V'Soran, Izabella, Konrad, bądź Krell.
3. Edycja Starego Świata będzie, więc na DLC bym nie liczył![]()