-
-
-
Holy Father
I wszystkie wojenne, a o tym pisałem że odpada całkowicie. Cóż, wychodzi na to, że jestem, niestety, na bieżąco z turówkami :<
-
-
Podczaszy
Legend of Grimrock mnie wciagnelo na 3h a pozniej nawet nie skonczylem. Moje przygody z dungeon crawlerami skonczyly sie na Stonekeep, w ktorego w dodatku nie potrafilem grac i ciagle mnie zabijali :-)
Hard West musze dokladniej obadac, bo nie wyglada zle.
Jeszcze mi sie przypomialo - Banner Saga grales?
-
-
Blackguard, Blackguard II - turowe RPG, walka na heksach.
-
-
Holy Father
Tak, grałem, teraz chyba 2 część wyszła? Tak średnio mi podeszło, szczerze powiedziawszy.
Blackguardsy też grałem...
-
-
Bardzo fajne strategie turowe, choć tylko ze szczątkowymi elementami RPG: XCOM: Eenemy Unknown, XCOM 2.
Expeditions: Conquistador - heksy.
-
-
Podczaszy
Condquistador potwierdzam - gralem, fajne. Mocno podobne do King's Bounty, tylko w czasach konkwistadorów. Plus jak dla mnie nieco przegięli z poziomem trudności
-
-
South Park: Kijek Prawdy
Arcanum: Przypowieść o Maszynach i Magyi PC
The Banner Saga
Final Fantasy IX
Endless Legend
Disciples III
W tym roku zapowiada sie z 15 turowek wiec moze cos fajnego wyjdzie. A i tak Herosy III najlepsze
-
-
Holy Father
Niczym mnie nie zaskoczysz! Poza chińskimi bajkami mam opykane wszystko, a powrót do Arcanum po tylu latach nawet rozważałem
Dużo turówek widziałem wśród gier indie... niestety większość jest robiona na modę brzydkiej grafiki albo jaki chińskie bajki :<
-
-
-
Uprawnienia umieszczania postów