A prowadzicie coś w stylu "nabór" do grupy moderów? Czy po prostu osoby które się zgłoszą do pomocy są przyjmowani po uprzednim "szkoleniu"?
A prowadzicie coś w stylu "nabór" do grupy moderów? Czy po prostu osoby które się zgłoszą do pomocy są przyjmowani po uprzednim "szkoleniu"?
Zaraz nas pewnie jakiś moderator pogoni za offtop, ale nic to
Owszem, prowadzi się nabór, polega to na opublikowaniu ogłoszenia z wypisaniem spraw, którymi trzema się zająć i/lub "stanowiskami", które trzeba obsadzić (grafik, skrypter, itp). W moim przypadku zgłosiłem zapotrzebowanie na researcherów, zgłosiło się dwóch, no i jeden z nich został później grafikiem, gdy wyraził chęć spróbowania swoich sił w tym temacie![]()
Witam. Mógłby ktoś powiedzieć jak zainstalować part2? 1 jest od razu spakowany w winrar i wystarczy go wypakowac do folderu a w 2 wyskakuje wyszukanie odpowiedniego programu.
Hellvard A teraz jest zapotrzebowanie na kogoś?
Mógłbyś dać mi link do niego ? Jest do niego temat na tym forum?
A tak właściwie to śmieszna sytuacja bo mi kiedyś polish kingdom zwalił teutonica.
Na naszym forum jest jeszcze pod starą nazwą, a konkretnie w tym temacie. Niestety nie jest to usystematyzowane, doradzam kliknięcie w link w mojej sygnaturze, albo tutaj