Strona 21 z 25 PierwszyPierwszy ... 111920212223 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 201 do 210 z 249

Wątek: Dyskusja o turnieju.

Stolnik Awatar Pyrrus89
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    308
    Otrzymał 284 podziękowań w 184 postach
    Jak na razie ci "ogólnopolscy" pokazali w jakim poważaniu mają graczy związanych z forum.

Podkomorzy
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    271
    Otrzymał 153 podziękowań w 108 postach
    Żebyś wiedział

Zagubiony Teoretyk / Stara Gwardia Awatar Ituriel32
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    148
    Otrzymał 393 podziękowań w 292 postach
    To wcale nie jest takie proste.
    My żeby zagrać 2 głupie bitwy z Remixem potrzebowaliśmy 2 tygodni, bo prace na zmiany (problemy z netem) dały nam mocno popalić.

Zaś z drugiej strony bez dopływu nowych ludzi nie da się rozwijać. Zobacz na radka jak śmiga.

Mam nadzieje że liga szybko ruszy po zakończeniu turnieju, bo ciekaw jestem jak poradzi sobie w walce 1na1.

Śmierć to Twoje przeznaczenie.
    A poza tym sądzę, że Rzym należy zniszczyć.

KABANOS to taka kiełbaska i zespół muzyczny, oba polecam.

Jeśli nie musisz czegoś zrobić, to nie rób. Ale jeśli już musisz, to zrób to szybko.

Stolnik Awatar Pyrrus89
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    308
    Otrzymał 284 podziękowań w 184 postach
    Ale ja też jestem nowy, a moje propozycje mogą pomóc tylko odsiać ziarno od plew. Poza tym nigdzie nie kładę jakiejś tamy dla przypływu nowych graczy, a raczej staram się ograniczyć do minimum pewne nieprzyjemności i zgrzyty, jakich byliśmy ostatnio świadkami. A wspomniany kolega Radosław potwierdza tylko słuszność moich twierdzeń, wszak jest aktywny na forum oraz znamy go ze sceny multi. Z drugiej strony jestem prawie pewien, że z niedoszłych "gwiazd", które okazały olewczy stosunek do kolegów z grupy, pożytku dla forum nie będzie. Chłopaki się zapisali do turnieju, naubliżali innym użytkownikom i sobie poszli. Dobry plan.

Poza tym kij już z nimi, najważniejsze, żeby zapobiec takim przypadkom na przyszłość (lub chociaż znacznie ograniczyć).

Moderatorzy Globalni
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    734
    Otrzymał 726 podziękowań w 478 postach
    To wszystko zależy od organizatorów danego turnieju, natomiast ja osobiście nie zamierzam zamykać dostępu do turniejów graczom spoza forum. Po prostu tutaj będzie gra do jednej bramki. Jak dadzą ciała na starcie, to kolejnej szansy nie dostaną. I tyle.

W każdym, dosłownie każdym turnieju są problemy z brakiem aktywności. I tak u nas, na naszej wąskiej scenie większość ludzi podchodzi poważnie do tematu. Za granicą jest dużo gorzej.

Łowczy
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    26
    Otrzymał 32 podziękowań w 23 postach
    Co do odsiewania ziarna od plew to nie zmieniam mojego stanowiska, o czym pisaliśmy kilka stron wcześniej, czyli, że weryfikacją gracza będzie dopiero wywiązanie się z rozegrania x spotkań w x terminie na turnieju, może ktoś nie ma ochoty bywać na np czwartkach, albo po prostu nie chce się udzielać na forum

Cytat Zamieszczone przez Ituriel32 Zobacz posta
    To wcale nie jest takie proste.
    My żeby zagrać 2 głupie bitwy z Remixem potrzebowaliśmy 2 tygodni, bo prace na zmiany (problemy z netem) dały nam mocno popalić.

Zaś z drugiej strony bez dopływu nowych ludzi nie da się rozwijać. Zobacz na radka jak śmiga.

Mam nadzieje że liga szybko ruszy po zakończeniu turnieju, bo ciekaw jestem jak poradzi sobie w walce 1na1.
    No niestety było też trochę takiego niepotrzebnego przekładania... i liche łącze internetowe Nikczemnika
    Ale już mi tak nie słodź Iturielku na razie to jeszcze nawet nie rozegrałem przynajmniej jednej bitwy każdą nacją, nie wspominając o mikrozarządzaniu i dynamice bitwy 1v1

Podkomorzy
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    271
    Otrzymał 153 podziękowań w 108 postach
    Masterujesz jakąś konkretną?

Moderatorzy Globalni
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    734
    Cytat Zamieszczone przez Ituriel32 Zobacz posta
    Po BS rusza turniej na Warhammer. Po nim możemy zastanowić się nad Ligą Rome 2, kolejnym sezonem.

Dla spragnionych atrakcji w 1v1 na Rome opcją może być testowa kampania WKA na nowych zasadach. Pewnie niedługo coś takiego ruszy.

Cześnik Awatar BolesławZapomniany
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    45
    Otrzymał 50 podziękowań w 35 postach
    Ze swojej strony chciałbym przeprosić za zwłokę w tym decydującym meczu, ale też kiedy jedni mogli grać inni nie mieli czasu. Ja ostatnio dużo spraw ważnych miałem na głowie i przez to mniej czasu. Zazwyczaj dosyć długo i często jestem na steam, a ostatnio byłem rzadziej co potwierdza to co mówię. Na czwartkach zazwyczaj nie bywam bo jak już sporo osób wie na tsie nie działa mi mikrofon nie wiem czemu, ale jak jestem w czwartek w romku to i tak pogram sobie czasem z kims z czwartkow. Niefortunnie złozylo sie ze koncowka czasu na rozegranie bitew wypadla w momencie sesji, studniowek itp przez co u niektorych osob zasob czasu okresowo sie zmniejszył.

Moderatorzy Globalni
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    734
    Prośba o rozpisanie meczów pucharowych.

Strona 21 z 25 PierwszyPierwszy ... 111920212223 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów