Darmowo dojdzie Izabela. Nawet, jeśli Warhammer TW przerżnie na Make War Not Love.
Darmowo dojdzie Izabela. Nawet, jeśli Warhammer TW przerżnie na Make War Not Love.
Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
"Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo
W sumie najważniejsza konsekwencja tego newsa to to że wreszcie będzie można zagrać wampirami porządną kampanie współpracy. Technicznie można było grać z elfami, ale po co.
Co prawda na lepszą wersję będziemy musieli jeszcze poczekać.
Śmierć to Twoje przeznaczenie.
A poza tym sądzę, że Rzym należy zniszczyć.
KABANOS to taka kiełbaska i zespół muzyczny, oba polecam.
Jeśli nie musisz czegoś zrobić, to nie rób. Ale jeśli już musisz, to zrób to szybko.
Czy mimo braku wykupionych DLC Zwierzoludzi i Leśnych Elfów są oni obecni na mapie kampanii, jako frakcje sterowane przez komputer i mozna walczyć przeciwko nim?
Niestety nie mam czasu obecnie grać, aby samemu sprawić. Włączyłem sobie na chwilę kampanię Imperium i mimo mgły wojny wydaje się, ze na terenie Loren są normalne prowincje, zamiast terenu niedostępnego, a zatem wydaje się, że tak, ale pytam dla pewnosci.
Tak, jest dokładnie tak jak mówisz. Mało tego, jak nie masz wykupionych DLC ze znanymi regimentami, to komputer i tak je może rekrutować i wystawiać przeciwko Tobie w bitwach. Nowy sposób reklamy dodatkowej płatnej zawartości![]()
Będą jednak 3 nacje od bretki. Bo każdy LL dostał osobną miejscówkę.
3 Factions:
Bretonnia:
Louen Leoncoeur
Ability: Lion's Shield
Effects: All knightly vows unlocked, 10% bonus campaign movement range, +25% all lords auras when attacking
Starting Units: Pegasus knights, Field Treb, Grail Knight
Bordeleaux:
Alberic (pic below)
Ability: Wrath of Manann
Effects: Knightly vows unlocked, +5 from trade, +2 exp for knight recruits
Starting Units: KotR, Squires, Knights Errant
s
Carcassone
Fey Enchantress (pic below)
Abilities: Lore of Life, Most of the Lady
Effects: +15 replenishment, Grail Guardian upkeep reduction, +5 peasants
Units: Grail Pilgrims, Holy Water Treb, Grail Guardians
Little disappointed that Alberic is a copy-paste lord...
![]()
Jeśli nie musisz czegoś zrobić, to nie rób. Ale jeśli już musisz, to zrób to szybko.
Zaktualizowano temat "Gra Bretonnią" o nowe jednostki. Jest ich sporo.
Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
"Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo
Panowie, jestem pod wielkim wrażeniem z tym co zrobili z Bretonią. To jest bardzo godna zawartość i bardzo miło wiedzieć, że dostajemy to wszystko za darmo. Naprawdę, spodziewałem się czegoś o wiele gorszego i uboższego.
Coś się kończy, coś się zaczyna.
Przyznam,że też jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. O dziwo Bretonnia wygląda na lepiej dopracowaną niż płatne dodatki(zwierzoludzie i chaos),także to naprawdę miły gest. Jestem im nawet skłonny wybaczyć marne nagrody za MWNL choć wciąż uważam że chaos powinien być w grze dla wszystkich![]()
Keep your friends rich and your enemies rich and wait to find out which is which.
Panowie spokojniee! Pamiętajmy że bardzo długo to robili.Miło że jak zakupiłem to wypuszczają nową nację.
A ja jestem w niebo wzięty (prawie).
- 3 nacje do gry
- W końcu 2 regionowe (bretka i ta druga na B)
- chłopi z widłami.
- Leoś zaczyna znaprawdę przyzwoita armią. :0