Strona 129 z 368 PierwszyPierwszy ... 2979119127128129130131139179229 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 281 do 1 290 z 3671

Wątek: DLC/FLC/Legendarni Lordowie - spekulacje, dyskusja.

Zagubiony Teoretyk / Stara Gwardia Awatar Ituriel32
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    148
    Otrzymał 393 podziękowań w 292 postach
    Bo Bretka jest jakby wzięta z medka.

Śmierć to Twoje przeznaczenie.
    A poza tym sądzę, że Rzym należy zniszczyć.

KABANOS to taka kiełbaska i zespół muzyczny, oba polecam.

Jeśli nie musisz czegoś zrobić, to nie rób. Ale jeśli już musisz, to zrób to szybko.

Szambelan Awatar Il Duce
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    163
    Otrzymał 384 podziękowań w 264 postach
    Ja z kolei to co prezentujesz nazwał bym szczytem fanbojstwa . Gratuluję także wmieszania do całej dyskusji wątku politycznego,widzę że sprawdziłbyś się w agorze ^^. Ale do rzeczy - za darmo to był Grombrindal,tutaj nagrody są za zaangażowanie w event i poświęcenie mu większej lub mniejszej ilości swojego czasu. Widzę,że masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem więc napiszę raz jeszcze - nie brałbym w nim udziału gdybym wiedział że prezenty będą tak słabe i za rok raczej tego nie zrobię. Co do marketingu to prędzej zadziałała zniżka -75% a nie wątpliwej jakości dodatki,tylko ten do COH2 jest sensowny i faktycznie mógł skłonić kogoś do kupna. Lekko mówiąc,jest dla mnie mało prawdopodobnym,żeby ktoś poleciał kupić EL tylko dlatego bo dostał parę utworów albo DOW2 bo otrzymał nowy skin do jednej z frakcji...

Nie sądzę żeby to były przygotowania do kolejnego medka,bo CA zapowiedziało że następny historyczny TW będzie w nowym przedziale czasowym jakim studio się jeszcze nie zajmowało a raczej nie testują mechaniki gry,którą wydadzą za 2+ lat.
    Keep your friends rich and your enemies rich and wait to find out which is which.

3. Użytkownicy którzy uznali post Il Duce za przydatny:

Chłop
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    0
    Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
    co do makewarnotlove to cała kampania jest dla mnie jak trafienie kulą w płot. Cała ta rywalizacja gdy nie wiadomo co ma być nagrodą główną dla innych gier niż TW:W to śmiech na sali. Jedyne co dobre że dali ładne zniżki ale i tak każdą z tych gier z dlc-kami mam z różnych humbli bundli w lepszej cenie.

Czy Izabela to niezapowiedziane FLC czy ten new lord/old friend?
    Chyba że połączyli w całość 2 flc czyli Izabela to new lord, a schwartzhafen to old friend

Zbanowany
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    8
    Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach
    Cytat Zamieszczone przez Il Duce Zobacz posta
    Ja z kolei to co prezentujesz nazwał bym szczytem fanbojstwa . Gratuluję także wmieszania do całej dyskusji wątku politycznego,widzę że sprawdziłbyś się w agorze ^^. Ale do rzeczy - za darmo to był Grombrindal,tutaj nagrody są za zaangażowanie w event i poświęcenie mu większej lub mniejszej ilości swojego czasu. Widzę,że masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem więc napiszę raz jeszcze - nie brałbym w nim udziału gdybym wiedział że prezenty będą tak słabe i za rok raczej tego nie zrobię. Co do marketingu to prędzej zadziałała zniżka -75% a nie wątpliwej jakości dodatki,tylko ten do COH2 jest sensowny i faktycznie mógł skłonić kogoś do kupna. Lekko mówiąc,jest dla mnie mało prawdopodobnym,żeby ktoś poleciał kupić EL tylko dlatego bo dostał parę utworów albo DOW2 bo otrzymał nowy skin do jednej z frakcji...

Nie sądzę żeby to były przygotowania do kolejnego medka,bo CA zapowiedziało że następny historyczny TW będzie w nowym przedziale czasowym jakim studio się jeszcze nie zajmowało a raczej nie testują mechaniki gry,którą wydadzą za 2+ lat.
    Całe szczęście że niewiele osób ma aż tak roszczeniowe podejście bo byśmy mogli tylko pomarzyć o zwycięstwie i dostaniu Izki za darmo. Po EL nikt nie musi "lecieć" bo klika buy na steamie i już ma - magia, DLC nie musi zachęcać do kupna gry, wystarczy że będzie impulsem - masz DLC nie masz gry, a gra jest akurat na przecenie - boom kupione. Tym bardziej że wbrew obiegowej opinii Polska nie jest centrum wszechświata, a wydanie 10€ dla "lepszej" części Europy czy USA, czyli targetu firm takich jak SEGA, to grosze.

Jedyny Medieval jakiego możemy się spodziewać przed 2020r to mod do Attyli, jeśli chodzi o same mechaniki Bretonii to limit chłopskich jednostek rzeczywiście by pasował, ale już cała mechanika Rycerskości pasuje do baśniowego Średniowiecza, ale nijak nie pasuję do faktycznego Średniowiecza :].

@Skatman
    Z tego co się orientuję to Iza nie jest ani jednym ani drugim. FLC lord pewnie wyjdzie razem z następnym Lord Packiem(pewnie tym w którym miała być Izka, w razie przegranej), a Old Friend to dla mnie cały czas tajemnica bo nie kupuje hypu na Middenland :]

Dowódca 101. Powietrznodesantowej Awatar Arroyo
    Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 490
    Otrzymał 1 041 podziękowań w 702 postach
    An Old Friend to Mystery Lord i basta.

Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
    II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
    "Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo

Zbanowany
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    8
    Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach
    Cytat Zamieszczone przez Arroyo Zobacz posta
    An Old Friend to Mystery Lord i basta.
    Mystery Lord? Chodzi ci o Mystery Lorda o którym pisali na FB i w kilku artykułach? Bo jeśli tak to tym lordem jest Izka.

Co do ewentu to jeszcze na koniec bym chciał dodać, że tegoroczny ewent wymagał najmniej zaangażowania community, bo w zasadzie jedynie rejestracji i polubienia grafiki na FB.

Szambelan Awatar Turek
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    323
    Otrzymał 525 podziękowań w 321 postach
    Tutaj się zgodzę z Kipangą. Mystery Lord to Izabela. Na An Old Friend dalej czekamy.
    Coś się kończy, coś się zaczyna.

Dowódca 101. Powietrznodesantowej Awatar Arroyo
    Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 490
    Otrzymał 1 041 podziękowań w 702 postach
    Po ostatnim trailerze czegoś tu nie rozumiem. Na balkonie obok Louena jest Morgiana (ta właściwa konwersja), a na początku mamy też Morgianę, inaczej wyglądającą... nie szło podmienić po prostu tej drugiej przez pierwszą? Poza tym... czy ja właśnie widziałem pieszych Rycerzy Królestwa?

Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
    II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
    "Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo

Zagubiony Teoretyk / Stara Gwardia Awatar Ituriel32
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    148
    Otrzymał 393 podziękowań w 292 postach
    Nie wiem dlaczego ale jakoś nie podobał mi się ten filmik o bretce. Może dlatego że zrobili z Morgiany panią jeziora...

Śmierć to Twoje przeznaczenie.
    A poza tym sądzę, że Rzym należy zniszczyć.

KABANOS to taka kiełbaska i zespół muzyczny, oba polecam.

Jeśli nie musisz czegoś zrobić, to nie rób. Ale jeśli już musisz, to zrób to szybko.

Podstoli Awatar Krwawy_Baron
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    65
    Otrzymał 50 podziękowań w 43 postach
    Cytat Zamieszczone przez Arroyo Zobacz posta
    Po ostatnim trailerze czegoś tu nie rozumiem. Na balkonie obok Louena jest Morgiana (ta właściwa konwersja), a na początku mamy też Morgianę, inaczej wyglądającą... nie szło podmienić po prostu tej drugiej przez pierwszą? Poza tym... czy ja właśnie widziałem pieszych Rycerzy Królestwa?
    Może Brettończycy dostaną możliwość zsiadania z koni? A może po prostu spieszono ich aby ładnie wyglądali na filmiku, piesi rycerze Bretonni zdaje się że nie są lore-friendly.

Cytat Zamieszczone przez Ituriel32 Zobacz posta
    Nie wiem dlaczego ale jakoś nie podobał mi się ten filmik o bretce. Może dlatego że zrobili z Morgiany panią jeziora...
    Ituriel32, wątpię aby Brytolom z CA chciało się robić osobny model i tekstury dla Pani Jeziora. No ale co by złego o trailerze nie powiedzieć, ja już się nie mogę doczekać aż skopię kozie siedziska Beastmenom, a moi rycerze wbiją swoje kopie w żelazne imperialne i chaosowe zadki - kupili mnie.

Strona 129 z 368 PierwszyPierwszy ... 2979119127128129130131139179229 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów