jesli nie umiesz kasowac tekstu w notatniku to ja sie pytam jak umiesz grac oraz jak to zainstalowales... nastepnym razem zrob sam a nie udawaj glupa z lenistwa.
http://uploadfile.pl/pokaz/1009279---9nxp.html
jesli nie umiesz kasowac tekstu w notatniku to ja sie pytam jak umiesz grac oraz jak to zainstalowales... nastepnym razem zrob sam a nie udawaj glupa z lenistwa.
http://uploadfile.pl/pokaz/1009279---9nxp.html
- Jesteś.. - Tak szaleńcem -Więc.. -Nie, nie zabije cie, tylko bede się tobą bawił jak dziecko zabawką odrywając każdą cześć i czerpał z tego wielką przyjemność
Caedite eos! Novit enim Dominus qui sunt eius
Arnaud Amaury
dzieki Gruha!!
czesc ma ktos kopie campangin_script z wersji 1.0? bo j azrobilem ale usunąłem foler w której ta kopia byla i teraz jak chce zrobic kopie to nie moge bo sie usunie...?
Grał ktoś nacją Kazad Dum? Zdobyłem MOrię i pokazuje mi strzałka na Wiaskę Duedainów Fensa coś tam, mam ich rozwalić czy jak?
Jesteś dopiero po odbiciu MoriiZ tego co pamiętam, chodzi o to żebyś nawiązał z nimi relacje dyplomatyczne. Na 100% nie chodzi o napaść na nich.
Z tego co pamiętam polecenie było takie, żeby wysłać dyplomatę do Północnych Dunedainów, z tym, że strzałka wyraźnie wskazuje na osadę Fennes Drunin jako miejsce docelowe. Nie wiem czy samo nawiązanie stosunków dyplomatycznych wystarczy i czy nawet jest konieczne. Weź któregoś z dyplomatów, wyślij go w pobliże strzałki i poczekaj tam z kilka tur. W końcu powinno "zaskoczyć" i na początku którejś tury dostaniesz nową wiadomość dotyczącą tej "mini kampanii".
Jeżeli dalej nic się nie będzie działo, to widocznie coś się zablokowało i raczej konieczne będzie wczytanie jakiegoś sejwu gdzie jeszcze się z Dunedainami nie kontaktowałeś.
Ostatnio edytowane przez stachomacho ; 28-02-2017 o 12:27
Ja dawno grałem Morią, ale jak nie o sojusz to może o prawa handlowe chodzi?
Wydaje mi się, że wszystko jest napisane we wiadomościach w skrypcie. W pliku campaign_script sobie szukam informacji o co chodzi.
Witam, należy wysłać dyplomatę tego co dostajesz po zdobyciu Morii (najlepiej) w pobliże stolicy prowincji, później chyba trzeba go też wysłać do ereboru z tego co kojarzę.